Beril Varol kimdir, katili kim? Beril Varol neden öldürüldü, kaç yaşındaydı?

Türkiye’nin gündeminde geniş yankı uyandıran cinayet haberi, sosyal medyanın da gündemine oturdu. Eski sevgili cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul Fulya’da Beril Varol öldürüldü. Beril Varol kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldürüldü? Beril Varol’u kim öldürdü, cinayetin detayları nedir? Beril Varol Instagram hesabı nedir?

Beril Varol kimdir, katili kim? Beril Varol neden öldürüldü, kaç yaşındaydı?
27 Mayıs 2022 - 17:15
İstanbul Şişli Fulya’da eski sevgili dehşeti yaşandı. Beril Varol isimli genç kız ile birlikte yanında bulunan arkadaşı tabancayla vurularak öldürüldü. Katil zanlısı, daha sonra da kendi canına kıydı. Olay, İstanbul’un Şişli ilçesi Fulya’da meydana geldi. Söz konusu muhitte bulunan bir apartmanda, biri kadın olmak üzere 3 kişi ölü olarak bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri; ilk belirlemelere göre silahlı saldırgan olan Y.S.B. adlı kişinin, eski kız arkadaşı İBB Çalışanı Beril Varol ile birlikte yaşadığı Ö.A.'yı da öldürdükten sonra kendi canına kıydığını belirledi.

İlk inceleme sonucu Y.S.B. (34) adlı saldırganın, eski kız arkadaşı olduğu belirtilen Beril Varol (28) ile birlikte yaşadığı Ö.A.'yı (29) öldürdükten sonra  intihar ettiğini belirlendi.

BERİL VAROL KİMDİR?

İBB Medya Koordinatörü Ceren Akdağ, Fulya'da eski erkek arkadaşı tarafından katledilen 28 yaşındaki Beril Varol'un 1 buçuk yıldır BİMTAŞ A.Ş bünyesinin' Akıllı Şehircilik' birinde mühendis olarak çalıştığını belirtti.