Benekli Ayhan öldü mü? Benekli Ayhan Koç kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Sosyal medya fenomenlerinden olan Ankaragücü taraftarı Benekli Ayhan’ın öldüğüne dair Twitter’da etiket açıldı. Peki Benekli Ayhan öldü mü? Benekli Ayhan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Benekli Ayhan yaşıyor mu?

Benekli Ayhan öldü mü? Benekli Ayhan Koç kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?
15 Ocak 2023 - 14:35
Ankaragücü’nün fanatik taraftarlından biri olarak bilinen Ayhan Koç, deplasman maçlarına gittiği şehirlerde verdiği röportajlarla kısa sürede fenomen olmuştu. Benekli Ayhan olarak bilinen Ayhan Koç, daha sonra açtığı YouTube kanalında videolar yayınlamaya başlamıştı.

Çektiği videolarla ününe ün katan Benekli Ayhan, birçok kişinin severek takip ettiği isimlerden biri olmayı da başardı. Videolarında mizah ağırlıklı konuşmalar yapan Ayhan Koç, bugün Twitter’da gündem oldu. Benekli Ayhan hakkında açılan etiket, kısa süre içerisinde Trend Topic listesine girdi. Söz konusu etikette ise Benekli Ayhan olarak bilinen Ayhan Koç’un hayatını kaybettiği iddia edildi. Peki, Benekli Ayhan öldü mü?

BENEKLİ AYHAN ÖLDÜ MÜ?

Twitter’da trend topic listesinde Benekli Ayhan öldü şeklinde paylaşımlar yapılmaya başladı. Ancak bu paylaşımların bot hesaplar tarafından yapıldığı düşünülüyor. Çünkü Benekli Ayhan’ın sosyal medya hesabı Instagram’da kısa zaman önce hikayeler paylaşıldığı ve söz konusu iddianın da gerçeği yansıtmadığı düşünülüyor.

BENEKLİ AYHAN KİMDİR?

Benekli Ayhan, Ankaragücü’ne gönül vermiş bir taraftardır. Kendine özgü üslubu ile sosyal medyanın sevilen yüzü olmayı başaran Benekli Ayhan’ın soyadı ise Koç’tur.

Ayhan Koç’un Instagram hesabında 130 binin üzerinde takipçisi bulunmaktadır. Ayhan Koç’un aslen Sivaslı olduğu bilinmektedir ve kendisi Ankara’da yaşamaktadır.

Benekli Ayhan'ın Youtube ortamında yayınlanan bir de belgeseli bulunmaktadır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum