Benekli Ayhan kimdir, soyadı nedir, aslen nereli, kaç yaşında?

Sosyal medyada yayınladığı videolarla adından söz ettiren isimlerden biri olan Benekli Ayhan, zaman zaman gündemin bir numaralı ismi oluyor. Benekli Ayhan’ı merak edenlerse kendisi hakkındaki bilgileri internette araştırıyor. Benekli Ayhan kimdir, gerçek adı soyadı nedir? Benekli Ayhan aslen nereli, eşi kimdir, çocuklarının adı nedir, kaç yaşında, ne iş yapar?

Benekli Ayhan kimdir, soyadı nedir, aslen nereli, kaç yaşında?
12 Haziran 2022 - 12:47
Ankaragücü’nün deplasmanda oynadığı bir maçta verdiği röportaj sonrasında adını geniş kitlelere duyuran Benekli Ayhan, Türkiye’nin fenomen isimlerinden biri olmayı başardı. Youtube’da kendi açına kanal açan Benekli Ayhan, daha sonra hayran kitlesini de gün geçtikçe artırmaya devam etti. Son zamanlarda yayınladığı videolarla yine dikkatleri üzerine çeken fenomen isim, birçok kişi tarafından araştırılmaya başladı.

Yayınladığı videolarda sempatik tavırları ve sıcakkanlılığı ile izleyicilerin sevdiği isim haline gelen Benekli Ayhan, yine gündemde yer almasını bildi. Geçtiğimiz günlerde Tayland’da gittiği tatilden videolar çeken Benekli Ayhan, Twitter’da da trend topic listesinde yer aldı ve günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Benekli Ayhan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Benekli Ayhan, Ankaragücü’ne gönül vermiş bir taraftardır. Kendine özgü üslubu ile sosyal medyanın sevilen yüzü olmayı başaran Benekli Ayhan’ın soyadı ise Koç’tur.

Ayhan Koç’un Instagram hesabında 130 binin üzerinde takipçisi bulunmaktadır. Ayhan Koç’un aslen Sivaslı olduğu bilinmektedir ve kendisi Ankara’da yaşamaktadır.

Benekli Ayhan'ın Youtube ortamında yayınlanan bir de belgeseli bulunmaktadır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum