Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla kimdir, gerçek adı nedir?

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam’da Leyla karakteri izleyicilerin merak konusu oldu. Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, aslen nereli? Ebru Özkan Saban boyu kilosu burcu nedir, eşi kimdir, Instagram hesabı nedir?

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla kimdir, gerçek adı nedir?
10 Eylül 2022 - 00:21
ATV’nin merakla beklenen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, izleyiciler tarafından da uzun zamandır merakla bekleniyordu. Yayın tarihi belli olan dizi, 20 Eylül akşamı ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Sıra dışı bir isim ve konu ile dizi severlerin beğenisine sunulan Ben Bu Cihana Sığmazam, yeni dizi sezonunda adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Dizi hakkında izleyiciler de birçok konuyu merak ediyor ve araştırıyor. Özellik başrol oyuncularının hayatları ve biyografileri de araştırma konularından biri oldu. Dizinin başrol oyuncularından Leyla karakteri de izleyiciler tarafından araştırılan isimlerin başında geliyor.
Başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çeken Leyla karakterini dizi severler için derledik. İşte kendisi hakkında heyecanla araştırılan bilgiler haberimizde.

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla Türk kimdir, gerçek adı nedir?

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizide Leyla karakterini canlandıran güzel oyuncunun gerçek adı Ebru Özkan Saban’dır.
 

Ebru Özkan Saban kimdir?

Ebru Özkan Saban, 18 Kasım 1978 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. İlkokul eğitimini Ankara'da alan başarılı Saban, ortaokul ve lise öğrenimini Nevşehir ilinde bitirmiştir. Ebru Özkan, lise öğrenimini tamamladıktan sonra ise İstanbul'a yerleşmiştir.

Üniversite eğitimine burslu bir öğrenci olarak Bilkent Üniversitesi‘nde başlayan Ebru Özkan Saban, daha sonra Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nde devam etmiştir.

Tiyatro eğitimine ilkokul düzeyinde başlayan Saban ilk olarak Millî Piyango isimli bir oyun yazmıştır. Üniversite eğitimine devam ederken Gözyaşı Çetesi adlı dizide oyunculuğa başlayan Saban’ın ayrıca modellik mesleğini icra ettiği bilinmektedir.

Oyunculuk kariyerinde zirveye ulaştığı proje ise Hanımın Çiftliği projesidir. Şimdilerde ise ATV ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizide, başarılı oyuncu Oktay Kaynarca ile birlikte başrolü paylaşmaktadır. Ebru Özkan Saban dizide, Leyla Türk karakterine hayat vermektedir.

EBRU ÖZKAN EVLİ Mİ?

2016 yılında Ertan Saban ile evlenmiş ve 2018 yılında Biricik Saban adında bir kız çocukları olmuştur. Ebru Özkan Saban'ın Instagram adresi ise @ebruozkan__ 


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum