Ben Bu Cihana Sığmazam 4 bölüm full tek parça izle ATV Youtube reklamsız

ATV ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizi, Salı akşamları yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Ben Bu Cihana Sığmazam 4. Bölüm son bölüm full tek parça izle. Ben Bu Cihana Sığmazam ATV Youtube reklamsız izle. 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı izle.

Ben Bu Cihana Sığmazam 4 bölüm full tek parça izle ATV Youtube reklamsız
12 Ekim 2022 - 09:50
Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, Salı akşamları yeni bölümleri ile dizi severlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana fırtınalar estiren dizi, reyting sonuçlarında gösterdiği başarı ile de adından sıkça söz ettiriyor.

Son zamanlarda internet ortamının da en çok araştırılanları arasında yer alan dizi, izleyicileri de bir hayli heyecanlandırıyor. Farklı senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizi için, izleyiciler Salı günlerini adeta iple çekmeye başladı.

Dizinin yayınlanan son bölümünü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler de internette izleme linki aramaya başladı. Ben Bu Cihana Sığmazam 4. Bölüm izleme linki haberimizde…

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 4. BÖLÜM ÖZETİ

Leyla, iyiye doğru gitmeye başlayınca, güvenlik gerekçesiyle eve çıkartılır. Cezayir, Firuze'ye içini döker ve yaşadıklarını anlatır.

Firuze de ona son derece anlayışlı davranır. Mezarlık baskınının failinin Ayıboğan Yakup olduğunu öğrenen Kurban Baba'nın oğulları ve Ömer Asaf, Yakup'un depolarından birini basarlar.

Ancak Yakup'u bulamazlar. George Bagnall, Orhan'a ABD'nin Ortadoğu politikasını anlatır ve ona yeni bir görev verir. Cezayir, Leyla'yı görmek için eve gittiğinde hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 4. BÖLÜM İZLE

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum