Ben Bu Cihana Sığmazam 3. Bölüm fragmanı izle Youtube

ATV’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın 2. Bölümünün ardından 3. Bölüm fragmanı merak konusu oldu. Oktay Kaynarca’nın fenomen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 3. Bölüm fragmanı izle youtube ATV seyret 4 Ekim bölümü.

Ben Bu Cihana Sığmazam 3. Bölüm fragmanı izle Youtube
27 Eylül 2022 - 22:23
20 eylül 2022 tarihinde ilk bölümü ile dizi severlerin karşısına çıkan Ben Bu Cihana Cihana Sığmazam, yayınlandığı her yeni bölümle adından söz ettirmeye devam ediyor. Sevilen dizinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da büyük merak konusu oluyor.

27 Eylül tarihinde Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 2. Bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Bu bölümün ardından ise yeni bölümde neler olacağı büyük merak konusu oldu. İşte heyecanla araştırılan dizinin yeni bölüm fragmanı hakkında detaylar.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM KONUSU

15 yıl önce öldü gösterilerek Özbekistan'a giderek Temur Turan adıyla orada kendine yeni bir yaşam kurmak zorunda kalan Cezayir Türk, kızının kaçırılması yüzünden İstanbul'a geri dönmek zorunda kalır. Elbette, herkes tarafından öldü bilinen bir adamın, 15 yıl sonra birdenbire ortaya çıkmasının sonuçları olacaktır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 3. BÖLÜM FRAGMANI
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum