BBP Milletvekili Adayı Satılmış: 14 Mayıs bizim için bir sıçrama olacak

Büyük Birlik Partisi Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Hakan Satılmış, Seyyid Burhanettin Hz. Türbesini ziyaret etti. Burada basın açıklamasında bulunan Satılmış, BBP'nin 30 yıllık tarihinde ilk kez baraj sorunu olmadan seçime girdiğine dikkat çekti.

BBP Milletvekili Adayı Satılmış: 14 Mayıs bizim için bir sıçrama olacak
16 Nisan 2023 - 15:44
Büyük Birlik Partisi Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Hakan Satılmış, Seyyid Burhanettin Hz. Türbesini ziyaret ederek burada basın açıklamasında bulundu. 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin Büyük Birlik Partisi için sıçrama seviyesi olduğunu ifade eden Satılmış, "3o yıllık tarihimizde ilk kez barajsız bir seçime gidiyoruz. Büyük Birlik Partisi'ne oy vermek isteyenler, artık oyların boşa gideceğini düşünmeyecekler. Bunu değerli halkımızın bilmesini istiyoruz" dedi.

"14 MAYIS BİR SIÇRAMA OLACAK"

14 Mayıs seçimlerinin partisi için bir sıçrama ve yükseliş olduğunu aktaran Satılmış,"14 Mayıs seçimlerinde çıkacak sonucun gelecek 100 yılı şekillendirecek. 3o yıllık tarihimizde ilk kez barajsız bir seçime gidiyoruz. Büyük Birlik Partisi'ne oy vermek isteyenler, artık oyların boşa gideceğini düşünmeyecekler. Bunu değerli halkımızın bilmesini istiyoruz. kendi adımızla, kendi amblemimizle, davamızı, ideallerimizi TBMM'ne taşımak için önümüzde hiçbir engel ve sorun yoktur. Bu seçimin, BBP için bir yükselme ve sıçrama seçimi olduğunu unutmamalıyız" şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum