BBP Kayseri teşkilatı seçim startı verdi

Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Teşkilatı, Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Hakan Satılmış, “Devlet, millet yaralarımızı birlikte saracağız. Yaralar sarılana kadar tüm gücümüzle sahada olacağız. Gecemizi gündüzüme katacağız, adaylarımızı destekleyeceğiz. Öncelik Cumhurbaşkanımız ve sonra parti mensuplarımızdır” dedi.

BBP Kayseri teşkilatı seçim startı verdi
19 Mart 2023 - 16:14
BBP Kayseri İl Teşkilatı seçim öncesi yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek toplantı düzenledi ve seçim sürecine hazırlandıklarını belirtti. Seçim zamanına kadar gece gündüz çalışacaklarını ifade eden Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanı Hakan Satılmış, “Devlet, millet yaralarımızı birlikte saracağız. Yaralar sarılana kadar tüm gücümüzle sahada olacağız. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan iman, ahlak, vicdan ve merhamet sahibi olduğuna Türkiye Cumhuriyeti devleti, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları aziz ve necip Türk Devleti, islam ümmeti ve yer yüzündeki mazlumlar için çalıştığına hepimiz şahidiz. Cumhur ittifakımızın kanun teklifinde meclise verilen ve gelen EYT düzenlemesinde BBP olarak biz de evet oyu kullandık. EYT yasasından faydalanan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Siyasi parti genel başkanı sayın Akşener ifadesiyle noter masası acaba kimlerin üst aklı ve hangi pazarlık masasına dönüştü ki hep beraber gördük PKK uzantısı siyasi şubesi HDP’nin içerisinde olduğu ya da desteklediği bir ittifak, bir Cumhurbaşkanı adayı desteklenemez. Bunun ağır bedeli ve vebali vardır. 45-50 gün sonra seçime gideceğiz. Bu seçim ülkemizin sadece Cumhurbaşkanı değişim süreci değil bu; Allah göstermesin, bir daha Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı yazdırmasın demesi gibi bayrağımızın inmesi demektir. Vatanın bölünmesi demektir. Ezanın Türkçe dahi okunmasına ihtimal verilmeyip ezanların dindirilmesi demektir. Gecemizi gündüzüme katacağız, adaylarımızı destekleyeceğiz. Öncelik Cumhurbaşkanımız ve sonra parti mensuplarımızdır” diye konuştu.

Büyük Birlik Partisi Talas İlçe Başkanı Erkan Demirci ise, “Davamıza hizmet eden tüm arkadaşlarıma şahsım ve partimiz adına çok teşekkür ederim. Saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

Büyük Birlik Partisi Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İmdat Güven de, “Rabbim içinden geçtiğimiz zor günlerde birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Yaklaşan seçimlerin ülkemize, milletimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum