Bayi Toplantısı filmi ne zaman vizyona giriyor, konusu ne, oyuncuları kimler? Fragman izle

İbrahim Büyükak’ın kaleme aldığı Bayi Toplantısı filminin ne zaman vizyona gireceği, oyuncularının kimler ve konusun ne olduğu merak ediliyor. Bayi Toplantısı ne zaman vizyona gidiyor? Oyuncuları kimler, konusu ne? Bayi Toplantısı fragmanı izle! Bayi Toplantısı vizyon tarihi belli oldu.

Bayi Toplantısı filmi ne zaman vizyona giriyor, konusu ne, oyuncuları kimler? Fragman izle
14 Şubat 2020 - 15:54
2020 yılının ilk iddialı komedi filmlerinden biri olan Bayi Toplantısı filmi vizyona hazırlanıyor. Başrollerinde İbrahim Büyükak, Doğu Demirkol, Onur Buldu, Büşra Pekin gibi isimlerin rol aldığı filmde ayrıca Safa Sarı, Müfit Kayacan, Hakan Salınmış, Gamze Karaduman, Deniz Hamzaoğlu isimlerin yer aldığı filmi merak edenler internet üzerinden araştırmalar yapmaya başladı. Filmin konusu, oyuncu kadrosu, nerede çekildiği ve vizyon tarihi merak ediliyor. Bayi Toplantısı ne zaman vizyona giriyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? Filmin konusu ne? İşte detaylar…
Küçük Esnaf, Yol Arkadaşım, Yol Arkadaşım 2’nin senaristi İbrahim Büyükak ve yönetmeni Bedran Güzel’den yepyeni bir komedi! İbrahim Büyükak'ın senaryosuna imza attıp başrolünde yer aldığı Bayi Toplantısı filminin vizyon tarihi netleşti.
İbrahim Büyükak'ın kaleme aldığı ve başrollerini Onur Buldu ve Doğu Demirkol'la paylaştığı yeni filmi Bayi Toplantısı, 21 Şubat 2020 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.
'BAYİ TOPLANTISI' KONUSU
Bayi Toplantısı için Anadolu’dan İstanbul‘a gelen üç beyaz eşyacının, üç günde hayatı ne kadar karışabilir? Namık, Sadık ve Adem hayatlarının sıkıntılı dönemlerini yaşarken yolları bir bayi toplantısında kesişir. Beklenmedik olaylar sonucu kendilerini çılgın bir soygun planının içinde bulurlar. Üç bayinin kurtulmak için birbirlerine güvenmekten ve hızlı hareket etmekten başka şansları yoktur. Küçük esnafların büyük hikâyesi hepimizi çok eğlendirecek...
'BAYİ TOPLANTISI' OYUNCU KADROSU
Bayi Toplantısı filminde, İbrahim Büyükak, Doğu Demirkol, Onur Buldu, Büşra Pekin gibi isimlerin rol aldığı filmde ayrıca Safa Sarı, Müfit Kayacan, Hakan Salınmış, Gamze Karaduman, Deniz Hamzaoğlu gibi isimler boy gösteriyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum