Bayern Münih Galatasaray inat tv EXXEN taraftarium24 canlı izle

Bayern Münih ile Galatasaray Şampiyonlar Ligi 4. haftasında rövanş mücadelesinde karşılaşıyor. Maçı canlı izlemek isteyenler soluğu internette aldı. Bayern Münih - Galatasaray canlı şifresiz maç izle detayları haberimizde.

Bayern Münih Galatasaray inat tv EXXEN taraftarium24 canlı izle
08 Kasım 2023 - 18:03
Bayern Münih Galatasaray maçı için nefesler tutuldu. Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray Şampiyonlar Ligi serüvenine tüm hızıyla devam ediyor. Oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Galatasaray bu akşam Bayern Münih ile karşı karşıya geliyor. 

Bayern Münih Galatasaray maçı hangi kanalda, şifresiz mi? sorusu da karşılaşmayı takip etmek isteyen sporseverler tarafından merak ediliyor.

Galatasaray’da en büyük soru işaretlerinden birisi Muslera’nın oynayıp oynamayacağı oldu. Kasımpaşa maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Muslera, Bayern Münih maçı öncesi yapılan antrenmanda diğer kalecilerle birlikte çalışmalara katıldı. İşte Şampiyonlar Ligi Bayern Münih Galatasaray maçı canlı yayın bilgisi!

BAYERN MÜNİH GALATASARAY MAÇI TÜRKİYE SAATİ İLE SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray, 8 Kasım Çarşamba günü Alman ekiplerinden Bayern Münih’e konuk oluyor. Şampiyonlar Ligi A Grubunda çıktığı ilk 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan sarı kırmızılılar karşılaşmadan puanla ayrılmak istiyor. Bayern Münih Galatasaray maçı Türkiye saati ile 23.00’de başlayacak. Mücadele Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak. Maçın Tv8,5’tan şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı ile ilgili bir duyuru bulunmuyor.

FERNANDO MUSLERA OYNAYACAK MI?

Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında deplasmanda Bayern Münih ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray'da Fernando Muslera sevinci yaşanıyor. Kasımpaşa maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Muslera, Bayern Münih maçı öncesi yapılan antrenmanda diğer kalecilerle birlikte çalışmalara katıldı. Uruguaylı file bekçisinin durumunun maç saatine kadar takip edileceği ve son kararı teknik direktör Okan Buruk'un vereceği belirtildi.

BAYERN MUNİH GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ!

Bayern Münih: Neuer, Mazraoui-Upamecano-Min Jae-Davies, Kimmich-Goretzka, Coman-Musiala-Sane, Kane

Galatasaray: Muslera, Boey-Sanchez-Abdülkerim-Angelino, Torreira-Kaan, Ziyech-Kerem Aktürkoğlu.-Zaha, Icardi

METİN ÖZTÜRK'TEN BAYERN MÜNİH MAÇI SÖZLERİ!

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü maçında yarın Almanya’nın güçlü ekibi Bayern Münih ile karşılaşacak olan Galatasaray, Almanya’ya gitti. Türk Hava Yolları (THY) ait özel uçakla saat 16.00’da bu ülkeye giden sarı kırmızılı kafile, İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nde taraftarların fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi. Bu arada Bayern Münih maç kadrosunda sakatlığına rağmen kaleci Fernando Muslera da yer aldı.

"YENMEK DIŞINDA BİR ALTERNATİFİ DOĞRU BULMUYORUZ"

Almanya yolculuğu öncesi havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Öztürk, "Bundan evvel ki galibiyet serisine bakarak herkes Bayern Münih'i favori olarak görüyor. Ancak Galatasaray her maça 3 puan için çıkıyor. Beraberliği aklımızın kenarından bile geçirmiyoruz. Yenmek dışında bir alternatifi doğru bulmuyoruz" diye konuştu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU PUAN DURUMU

1- Bayern Münih 9

2- Galatasaray 4

3- Manchester United 3

4- Kopenhag 1

Bayern Münih - Galatasaray canlı izle