Başkan Yalçın: "5 yılın sonunda Talas'ta tekli eğitime geçilecek"

Talas Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Yalçın, 5 yılın sonunda tekli eğitime geçileceğini hedeflediklerini söyleyerek, “Talas’ta ikili eğitim bizim dönemimizde bitecek. Bir belediye okul yaptırmak zorunda değil ama eğitim öğretim olunca her zaman canla başla koşmak durumundayız. 5 yılın sonunda inşallah tekli eğitime geçeceğiz, hedefim bu” dedi.

Başkan Yalçın: "5 yılın sonunda Talas'ta tekli eğitime geçilecek"
07 Mart 2024 - 11:15
KAYSERİ (1HA) - Talas Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Yalçın, KayseRadar ve RadyoRadar ortak canlı yayınında ‘Yol Açık’ programına konuk olarak Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı.

Başkan Yalçın, 5 yılın sonunda Talas’ta tekli eğitime geçilmesinin hedeflendiğini belirterek, “Talas’ta ikili eğitim bizim dönemimizde bitecek. Bir belediye okul yaptırmak zorunda değil ama eğitim öğretim olunca her zaman canla başla koşmak durumundayız. 5 yılda 8 okul oldu, 2 yılı da pandemiydi üstelik. 6 okulun da inşaatı devam ediyor. Millet bahçesinin bünyesinde 4 okulun 2’si hazır 2’si de hazır olacak. 5. Okulu da paraşüt indirme alanımızın 700 metre ilerisinde engelli rehabilitasyon merkezi; iş okulu gibi yaptırılıyor. 5 yılın sonunda inşallah tekli eğitime geçeceğiz, hedefim bu” diye konuştu. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum