Başkan Taşyapan kentsel dönüşüm proje alanını yerinde inceledi 

Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm proje alanında çalışmalar devam ediyor. 6. Blok’un tamamlanmasıyla birlikte toplamda 196 konutun teslim edileceği projede çevre düzenleme çalışmaları da sürüyor.

Başkan Taşyapan kentsel dönüşüm proje alanını yerinde inceledi 
12 Ocak 2024 - 12:26
KAYSERİ (1HA) –  Çalışmayı yerinde inceleyen Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, “ancak Kentsel Dönüşüm projemizi yakınen takip ediyoruz. Vatandaşlarımızı mağdur etmemek ve bir an önce evlerini teslim etmek için yüklenici firma ile birlikte sıkı bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Yeşilhisar kentsel dönüşüm proje alanında çalışmalar devam ediyor. 6. Blok’un tamamlanmasıyla birlikte toplamda 196 konutun teslim edileceği projede çevre düzenleme çalışmaları da sürüyor.  

Çalışmayı yerinde inceleyen Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, ”Yaptığımız projelerimizin hepsi de birbirinden kıymetli ancak Kentsel Dönüşüm projemizi yakınen takip ediyoruz. Vatandaşlarımızı mağdur etmemek ve bir an önce evlerini teslim etmek için yüklenici firma ile birlikte sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Bu çalışmaların yanında çevre düzenleme çalışmalarımıza da hız kazandırdık. Sıcak asfaltı, kamelyası, istinat duvarı, yaya yürüyüş yolu gibi çalışmalar tamamlanmak üzere. İlçemize ve hak sahiplerine hayırlı olsun inşallah’’ dedi. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum