Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Narin'den EYT açıklaması: Emeklilikte adalet sağlanmalı

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin gündeme gelen emeklilik yasası için uyarıda bulunarak yeni mağduriyetlere yol açacaktır dedi.

Başkan Narin'den EYT açıklaması: Emeklilikte adalet sağlanmalı
22 Ocak 2023 - 13:19
Başkan Narin açıklamasında EYT liler için çıkacak yasanın kapsamının genişletilerek 2000 tarihinden sonra işe başlayanlar içinde yeni düzenlemeler yapılması gerektiğini vurguladı.

Narin, "Aynı işi yapan, aynı primi ödeyen, aynı yaşta olan ama bir gün yada 1 ay sonra işe başlamış kişilerin birbirinden 17 sene gibi sonra emekli olması hakkaniyetli değildir. Paylaşımda adalet, yönetimde adalet bu şekilde sağlanamaz. Bir kesime hakkını vereyim derken başka bir kesime haksızlık etmek adil devlet anlayışı ile bağdaşmaz. Yeniden Refah Partisi olarak bu haksızlığın giderilerek adil , şeffaf, hakkaniyetli bir düzenleme yapılmasını istiyoruz. Geçmişte acele ile çıkarılan , sonrası düşünülmeyen bir yasa nasıl ki günümüzde sorun teşkil etmişse yeni çıkacak olan yasa da ileride yeni sorunlar ve mağduriyetlere yol açacaktır. Yeniden Refah Partisi her zaman olduğu gibi bu adaletsizliğinde karşısında duracak mağdurların sesi olacaktır." dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum