Başkan Muzaffer Pala: "Hanımefendiler, konfederasyonumuzun en önemli mihenk taşı ve vazgeçilmez unsurudur"

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında konuşan, kadınların ülkenin en değerli unsuru olduğunu vurgulayan Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı Muzaffer Pala, “Hanımefendiler, hem konfederasyonumuzun hem de sendikamızın en önemli mihenk taşları ve vazgeçilmez unsurlarıdır. Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu, Türk ve Türkiye Yüzyılı çerçevesinde sizlerle birlikte bu zamana kadar yükselmiş olan bayrağımızı daha yüksek noktalara taşıyacaktır. Bizler her daim sizlerin yanında olmayı, sizlerle beraber olmayı, hem mali hem de özlük haklarınızın iyileştirilmesi noktasında hem de sosyo-kültürel olarak elde edilemeyen kazanımları yerine getirme noktasında şahsım ve yönetim kurulumuz hassasiyetle mücadelesine, çalışmasına devam etmektedir” dedi.

Başkan Muzaffer Pala: "Hanımefendiler, konfederasyonumuzun en önemli mihenk taşı ve vazgeçilmez unsurudur"
09 Mart 2024 - 17:08
KAYSERİ (1HA-ÖZEL)- Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Kayseri İl Teşkilatı ve Türk Büro-Sen Kayseri 1 Numaralı Şube Yönetim Kurulu tarafından ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kapsamında yemek programı düzenlendi. Programa; Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Başkanı Muzaffer Pala, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Büro-Sen temsilcileri, şehit ve gazi aileleri katıldı.

Kadınların Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu ve Türk Büro-Sen’in en önemli ve vazgeçilmez unsurları olduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Pala, “Türkiye Kamu-Sen ve Türk Büro-Sen’in taşıdığı ilkeleri ve ülküleriyle memleketimizin menfaati ve müreffeh yarınlara hanımefendilerin eliyle daha kutlu bir yükselişe sebep olacağını bilen, idrak eden ve çalışan, hanımefendileri baş tacı yapan bir sendikadır. Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu, Türk ve Türkiye Yüzyılı çerçevesinde sizlerle birlikte bu zamana kadar yükselmiş olan bayrağımızı daha yüksek noktalara taşıyacaktır. Bizler her daim sizlerin yanında olmayı, sizlerle beraber olmayı, hem mali hem de özlük haklarınızın iyileştirilmesi noktasında hem de sosyo-kültürel olarak elde edilemeyen kazanımları yerine getirme noktasında şahsım ve yönetim kurulumuz hassasiyetle mücadelesine, çalışmasına devam etmektedir. Her biriniz bizler için çok değerli, ülkemizin en değerli unsurusunuz” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum