Başkan Çolakbayrakdar, akülü araç ile Emre'nin yüzünü güldürdü

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Buğdaylı Mahallesi’nde oturan 19 yaşındaki Emre’yi evinde ziyaret ederek, akülü araç hediye etti. Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü bünyesinde engellilere hizmet vermeye başlayan ve yüzde yüz elektrikli olan engelsiz nakil aracı ile Emre’nin akülü aracı teslim edildi.

 Başkan Çolakbayrakdar, akülü araç ile Emre'nin yüzünü güldürdü
27 Ocak 2024 - 15:28

KAYSERİ (1HA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Buğdaylı Mahalle’de ikamet eden Kiper ailesinin misafiri oldu. Serebral Palsi Hastası 19 yaşındaki Emre’yi ziyaret eden Çolakbayrakdar, onunla bir süre sohbet edip, çok istediği akülü aracı hediye etti. 

Başkan Çolakbayrakdar, “Emre kardeşimizin isteğini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Onların güler yüzleri ve hayır duaları bizleri mutlu ediyor. Engelli vatandaşlarımızın mutluluğu ve memnuniyeti için elimizden geldiğince yoğun çaba sarf ediyoruz. Onların hayatını kolaylaştırmak için desteklerimizi artırarak devam ettireceğiz. Özellikle yüreklerine dokunmak ve gözlerindeki yaşam sevgisinin ışıltılarını ortaya çıkarabilmek her şeye değerdir” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü bünyesinde engellilere hizmet vermeye başlayan ve yüzde yüz elektrikli olan engelsiz nakil aracı ile Emre’nin akülü aracı teslim edildi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum