Başkan Büyükkılıç, Yeni Mezarlık İnşaat Çalışmalarını Denetledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Şehir Mezarlığı'nda devam eden yeni mezarlık inşaatını yerinde denetledi.

Başkan Büyükkılıç, Yeni Mezarlık İnşaat Çalışmalarını Denetledi
09 Ekim 2023 - 12:30
Büyükşehir Belediyesi, mezarlık hizmetleri kapsamında 6 mezarlığın idaresi ve denetimini başarıyla yürütmektedir. Sorumluluk alanındaki mezar yerleriyle ilgili çalışmalarına özenle devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Mezarlığı'nda mezar yerleri oluşturma çalışmalarını sürdürmektedir.

Başkan Büyükkılıç, Şehir Mezarlığı'na ziyarette bulunarak, hızla devam eden yeni mezarlık inşaatlarını yerinde inceledi.

İnceleme sırasında Başkan Büyükkılıç'a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal ile daire başkanları eşlik etti.

12 Bin Kapasiteli Mezarlık ve Altyapı Çalışmaları

Başkan Büyükkılıç, yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı ve şunları söyledi: "Şu anda Şehir Mezarlığı'nın üzerindeyiz. İnşallah burada ihtiyaca yönelik olarak 12 bin kapasiteli mezarlık ile ilgili altyapı çalışmaları sürdürülmekte, ayrıca 3 bin mezarlığın yapımı ihalesi konusunda da çalışmalarımız devam etmektedir."

Vefat edenlere Allah'tan rahmet dileyen Başkan Büyükkılıç, "Elbette hayatla ölüm gibi iki gerçeği göz ardı etmeyerek, hem yaşayanlara hizmet etmek hem de vefat edenlere, rahmetli olanlara hizmet etmek amacıyla bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyor, hayatta olanlara da sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler diliyorum" şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum