Basaksehir Kasimpasa canli mac izle HD

Spor Lig'de 1. hafta maçları devam ediyor. Başakşehir kendi evinde Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Basaksehir Kasimpasa macini canli izle HD.

Basaksehir Kasimpasa canli mac izle HD
08 Ağustos 2022 - 19:16
Başakşehir, Süper Lig'de ilk hafta maçında sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. İki takımda ligin ilk haftasını galibiyetle kapatmak istiyor. Peki, Başakşehir - Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Medipol Başakşehir, Süper Lig 'de 2022-2023 sezonunun ilk maçında bu akşam Kasımpaşa'yı konuk edecek. Emre Belözoğlu yönetiminde Avrupa maçlarıyla sezonu açan Başakşehir Kasımpaşa'yı yenerek lige de iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Kasımpaşa ise deplasmanda galibiyet arayacak.

Başakşehir - Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki mücadele saat 19.15'te başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. Mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

Başakşehir - Kasımpaşa 11'ler

Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Duarte, Epureanu, Lima, Ndayishimiye, Mahmut, Serdar Gürler, Aleksic, Chouiar, Szysz.

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Bruma, Recep, Petretta, Aytaç, Eysseric, Hajradinovic, Fall, Mortadha, Bahoken.

İstanbul takımlarını ağırladığı son iki Süper Lig maçını kazanamayan İstanbul Başakşehir (1B 1M), daha önceki üç karşılaşmada puan kaybetmemişti. Boz Baykuşlar, bu galibiyet serisinin son karşılaşmasında Kasımpaşa’yı 2-1’lik skorla mağlup etti.

Deplasmanda oynadığı son yedi Süper Lig maçında da 2+ gol atan Kasımpaşa, kulüp tarihinin dış sahadaki en uzun serisini yaşıyor. Bu karşılaşmaların beşini kazanan Kasımpaşa, daha önceki 13 ziyaretinin sadece ikisinden kayıpsız dönmüştü.

İstanbul Başakşehir orta sahası Deniz Türüç’ün bu sezon Süper Lig’de boy gösterecek takımlar arasında filelerini en fazla havalandırdığı rakibi Kasımpaşa. Geçen sezon Kasımpaşa’nın en fazla asist yapan üç oyuncusundan biri olan Valentin Eysseric, İstanbul Başakşehir ile karşılaştığı son maçta Mamadou Fall’un kaydettiği golün pasını vermişti.

İstanbul takımlarını ağırladığı son iki Süper Lig maçını kazanamayan Emre Belözoğlu, daha önceki üç karşılaşmada puan kaybetmemişti.

41 yaşındaki çalıştırıcı, daha önceki üç galibiyetinin ikisini Kasımpaşa karşısında aldı. Sami Uğurlu’nun göreve başladığı Aralık 2012’den bu yana Süper Lig’de Kasımpaşa’dan daha fazla puan toplayan tek takım Fenerbahçe.