Basaksehir Fenerbahce maci canli izle

Süper Lig'in 30. haftasında Başakşehir ile Fenerbahçe karşılaşıyor. Fenerbahçe Başakşehir canlı izle.

Basaksehir Fenerbahce maci canli izle
19 Nisan 2023 - 19:16
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında bu akşam deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, lider Galatasaray'ın Alanyaspor'u 4-1 mağlup ettiği haftada kazanarak şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürmek istiyor. Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, 60 puanla 2. sırada bulunuyor.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında bu akşam deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak müsabakayı Suat Arslanboğa yönetecek.

Ligde son olarak MKE Ankaragücü'nü Kadıköy'de 2-1 mağlup eden sarı-lacivertliler, lider Galatasaray ile arasındaki farkın artmamasını sağlamıştı. 

Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 60 puanla 2. sırada giriyor. Dün Alanyaspor'u 4-1 mağlup eden lider Galatasaray (1 maç fazla) 69 puana sahip. Son maçında İstanbulspor'a 1-0 mağlup olan Medipol Başakşehir ise 45 puanla 5. sırada yer alıyor.

FENERBAHÇE'DE 5 EKSİK

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir maçında 5 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Bright Osayi-Samuel'in yanı sıra bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle başarılı bir operasyon geçiren kaptan Altay Bayındır ile sakatlıkları bulunan Lincoln Henrique, Miha Zajc ve Joshua King müsabakada forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de 17 Nisan Pazartesi günü antrenmana katılmayan Michy Batshuayi ile dinlendirilen Arda Güler'in durumu ise maç saatinde belli olacak. Uzun dönemli sakatlıktan sonra aynı gün takım arkadaşlarının alkışlarıyla antrenmanlara dönen Luan Peres'in ise forma giyip giymeyeceği henüz netlik kazanmadı.

Başakşehir-Fenerbahçe muhtemel 11'ler:

Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Biglia, Berkay, Aleksic, Szysz, Serdar, Figueiredo

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, İsmail Yüksek, Crespo, İrfan Can Kahveci, Emre Mor, Serdar Dursun, Valencia