Barem Ambalaj (BARMA) halka arz ne zaman, eşit dağıtım mı oransal mı?

Sermaye Piyasası Kurulu’nun onayladığı halka arzlardan Barem Ambalaj San. ve Tic. A.Ş.’nin talep toplama tarihleri belli oldu. BARMA halka arz talep toplama tarihleri ve saatleri ne zaman, eşit mi oransal mı, hangi bankalar, hisse kodu ve fiyatı nedir, kaç lot verir?

Barem Ambalaj (BARMA) halka arz ne zaman, eşit dağıtım mı oransal mı?
30 Temmuz 2022 - 11:37
SPK, 28 Ağustos 2022 tarihinde Barem Ambalaj San. ve Tic. A.Ş.’nin halka arzının onaylandığını duyurdu. Gelen bu duyurunun ardından halka arz hakkında araştırmalar ise yoğunlaştı. Şirketin halka arzında merak edilen konuları yatırımcılar için derledik. Peki, Barem Ambalaj San. ve Tic. A.Ş.’nin halka arzı ne zaman? İşte detaylar…

Şirket hakkında

BAREM AMBALAJ 1999 yılında İzmir’in Tire ilçesinde küçük bir atölyede başlayan yolculuğunu, bugün %100 yerli sermaye ile İzmir, Karaman ve Gaziantep fabrikalarıyla tüm Türkiye’ye hizmet vererek devam ettirmektedir. Ayrıca 17 ülkeye ihracat yaparak ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır.

Yaklaşık 120.000 m² alanda, yıllık 100.000 tonluk üretim hacmiyle, 800 kişiye istihdam sağlamaktadır.

Ofset baskılı karton ve laminasyonlu kutu ambalajın kullanıldığı her sektörde yer alan Barem Ambalaj’ın; gıda, elektrik-elektronik, küçük ev aletleri hizmet verdiği sektörler arasındadır.

HALKA ARZ DETAYLARI
SPK Onay Tarihi:
28 Temmuz 2022
Talep Toplama Tarihleri: 3-4 Ağustos
Talep Toplama Süresi: 2 iş günü
Halka Arz Edilecek Pay (nominal değerli): 10.500.000 TL
Hisse Fiyatı: 36 TL
Halka Arz Yöntemi: Eşit Dağıtım
Hisse Kodu: BARMA

BANKA VE ARACI KURUMLAR
Barem Ambalaj’ın halka arzında tüm banka ve aracı kurumların yetkili olması beklenmektedir.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum