Baraj 1. Bölüm (ilk bölüm) tek parça full izle! Baraj dizisi nerede çekiliyor, konusu ne?

Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Baraj dizisi, 17 Mart Salı akşamı ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Baraj filmi 1. (ilk) bölüm tek parça full izle. Baraj dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte detaylar…

Baraj 1. Bölüm (ilk bölüm) tek parça full izle! Baraj dizisi nerede çekiliyor, konusu ne?
18 Mart 2020 - 11:15
Tarık Akan ve Türkan Şoray’ın rol aldığı Baraj filminin diziye uyarlanmış hali, Baraj dizisi Fox Tv ekranlarında izleyicilerin karşısına çıktı. Baraj dizisi, 17 Mart Salı akşamı ilk bölümüyle yayınlandı. Dizinin ekranlara gelmesinin ardından merak edilen konular da arttı. Baraj dizisi nerede çekiliyor? Baraj dizisi konusu ne? Baraj dizisi oyuncuları kimler? Baraj dizisi ilk bölüm (1. bölüm) izleme ekranı için detaylar haberimizde…
BARAJ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?
Baraj dizisi Sakarya'da yer alan Akçay Barajı şantiyesinde çekilmektedir. Baraj sahnesi haricindeki çekimlerin de bu bölge civarında yapıldığı tahmin ediliyor. Çekimlerde farklı şehirlerden sahneler de bulunuyor.
BARAJ İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?
Nehir, Tarık'ı çok beğenir ve yanına geleceğini yazar. Nazım hiç anlaşamadığı ukala ve kendini beğenmiş Tarık'tan birkaç günlüğüne yerine geçmesini ve Nehir gidene kadar durumu idare etmesini ister. Tarık bunu yapacaktır. Ama karşılığında Nazım'dan istediği şey Nazım için işleri iyice karıştıracaktır. Üstelik Nehir'in de büyük bir sırrı vardır. Nehir bir dolandırıcıdır.
BARAJ DİZİSİ İLK BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
BARAJ DİZİSİ 2. BÖLÜM FRAMGANI YAYINLANDI MI?

Baraj dizisinin ilk bölümü biter bitmez 2. Bölüm fragmanı merak konusu oldu. İzleyiciler Baraj 2. Bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Baraj 2. Bölüm fragmanı yayınlandı. Baraj 2. Bölüm fragmanı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
BARAJ 2. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum