Banu Ilıcalı kimdir, annesi eşi kimdir, kaç yaşında?

Acun Ilıcalı’nın kızı Banu Ilıcalı, birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan isimlerden biri oldu. Banu Ilıcalı Ceyhun kimdir, annesi kimdir? Banu Ilıcalı kiminle evli, eşi Efe Ceyhun kimdir, ne iş yapar mesleği ne?

Banu Ilıcalı kimdir, annesi eşi kimdir, kaç yaşında?
30 Mayıs 2022 - 22:58
Son zamanlarda sosyal medya hesabından kızı Begüm ile fotoğraf paylaşan Acun Ilıcalı’nın kızı Banu Ilıcalı, sosyal medyada gündeme oturdu. Acun Ilıcalı’nın torunu Begüm, birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından dedesine benzetildi.

Kızı Begüm, eşi Efe Ceyhun ve babası Acun Ilıcalı fotoğrafları gündem olan Banu Ilıcalı birçok kişi tarafından merak edilerek araştırılmaya başladı.

Banu Ilıcalı hakkında özellikle annesinin kim olduğu konusu merak konusu oldu. Banu Ilıcalı kimdir, kaç yaşında, annesi kimdir? Banu Ilıcalı’nın kızı Begüm kaç yaşında?

Banu Ilıcalı’nın annesi kimdir?

Acun Ilıcalı’nın büyük kızı olan Banu Ilıcalı, 29 Ocak 1990 tarihinde doğdu. Annesi, Seda Başbuğ’dur. Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Banu Ilıcalı, 2016 yılında Efe Ceyhun ile evlendi.

BANU ILICALI'NIN EŞİ EFE CEYHUN NE İŞ YAPIYOR?

Efe Ceyhun, uzun yıllar Türk Telekom şirketinde dijital pazarlama uzmanı olarak çalıştı. Ceyhun, Eylül 2018'de 'Game Theory' adlı şirketini kurduğunu ilan etti. Efe Ceyhun ve Banu Ilıcalı, üniversitede tanıştılar. Aşklarını ise evlilikle taçlandırdılar. Çiftin, Begüm adını verdikleri kızları Temmuz 2020'de dünyaya geldi.

BANU ILICALI'NIN ANNESİ SEDA BAŞBUĞ KİMDİR?

Seda Başbuğ Acun Ilıcalı'nın ilk eşidir. 1988-1993 tarihleri arasında evlilik yürütmüşlerdir. Seda Başbuğ, 22 Haziran 2019 tarihinde Orhun Yazıcı ile evlendi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum