Balkan Ninnisi 13. Bölüm tek parça full izle TRT Youtube ddizi

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Balkan Ninnisi, 27 Eylül 2022 Salı akşamı 13. Bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler internette izleme linki arıyor. Balkan Ninnisi 13. Bölüm tek parça full reklamsız TRT izle Youtube ddizi dizimom dizipal izle. balkan ninnisi 14 bölüm fragmanı izle.

Balkan Ninnisi 13. Bölüm tek parça full izle TRT Youtube ddizi
27 Eylül 2022 - 23:34
Salı akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Balkan Ninnisi, sımsıcak hikayesinin yer aldığı yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizi, dizi severleri de ekranlarının başına kilitliyor. Reyting sonuçlarında elde ettiği başarı ile konuşulan Balkan Ninnisi, izleyiciler tarafından da büyük bir merakla araştırılıyor.

27 Eylül 2022 Salı akşamı 13. Bölümüyle ekranlara gelen Balkan Ninnisi, sosyal medyada yine günün en çok konuşulanları arasında yer almayı başardı. Dizinin yayınlanan bu son bölümünü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler ise internet üzerinde izleme linki araştırıyor. İşte heyecanla araştırılan Balkan Ninnisi son bölüm hakkında detaylar haberimizde…

BALKAN NİNNİSİ 12. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Süleyman'ın büyük sırrını öğrenen Ertan, artık dayısına karşı tavır almıştır. Eski hatalarını Süleyman'ın yüzüne vurmakta, her olayda biraz daha Neriman'ı ve Süleyman'ı köşeye sıkıştırmaktadır. Konakta olmaz denilen her şey yaşanmaya başlamıştır. Ertan abisi Zafer'i konağa getirip onu kabullenip affetmeleri için Neriman'a ve Süleyman'a baskı yapar. Çaresiz kalan Neriman'la Süleyman, Zafer'i konağa kabul ederler.

Nina ve Süleyman aşkını öğrenen Ertan, aşkının peşinden gitmeye karar verir ve Jovanka'ya evlilik teklifi etme hazırlıkları yapar. Konaktaki Türk ailesindeki kargaşa sürerken, Makedon ailesinde de eski sırların ortaya çıkması Elena ve Jovanka'yı oldukça zor durumda bırakır. Jovanka aşkı ve geçmiş sırlar arasında sıkışıp kalır.

BALKAN NİNNİSİ 13. BÖLÜM İZLE
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum