Balkan Ninnisi 12 bölüm fragmanı izle Youtube TRT

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Balkan Ninnisi adlı dizinin 12. Bölüm yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Balkan Ninnisi 12. Bölüm fragmanı Youtube TRT izle.

Balkan Ninnisi 12 bölüm fragmanı izle Youtube TRT
14 Eylül 2022 - 14:59
TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Balkan Ninnisi, 13 Eylül Salı akşamı 11. Bölümüyle dizi severlerin karşısına çıktı. Fenomen dizi, yeni sezon yeni bölümleri ile izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Salı akşamlarının vazgeçilmezlerinden olan Balkan Ninnisi, her hafta dizi severlere keyifli anlar yaşatıyor.

Fenomen dizi, 13 Eylül günü yayınlanan yeni bölümün ardından yine sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden biri olmayı başardı. İnternet ortamında da sıkça araştırılan Balkan Ninnisi adlı dizinin yeni bölüm fragmanı da dizi severler tarafından araştırılıyor.

BALKAN NİNNİSİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Farklı milletlere mensup iki gencin sevdaları için verdiği mücadelenin anlatıldığı dizide yolları keşisen iki ailenin ve birbirilerini çok seven iki gencin yaşamlarından kesitler ekrana getiren Balkan Ninnisi dizisi ilk bölümüyle 21 Haziran Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluştu.

Balkan Ninnisi 12 bölüm fragmanı izle

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum