Balkan Ninnisi 11. Bölüm fragmanı izle 13 Eylül Salı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Balkan Ninnisi adlı dizinin merakla beklenen 11. Bölüm fragmanı yayınlandı. Balkan Ninnisi 13 Eylül bölümü yeni bölüm fragmanı izle Youtube TRT.

Balkan Ninnisi 11. Bölüm fragmanı izle 13 Eylül Salı
07 Eylül 2022 - 00:55
Balkan Ninnisi dizisi, yeni sezonda da bomba gibi bölümlerle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Geçen sezon yayın hayatına başlayan ve yeni bölümleri merakla beklenen dizi, 10. Bölümle birlikte reytinglerdeki başarısına da devam ediyor.

İzleyiciler, Balkan Ninnisi dizisi için Salı akşamlarını adeta iple çekiyor. Dizi, 6 Eylül 2022 Salı akşamı yayınlanan 10. Bölümle yine adından söz ettirmişti. Dizinin bir sonraki bölüm fragmanı da izleyiciler tarafından merak konusu oldu.

Balkan Ninnisi’nin 11. Bölüm fragmanı ise yayınlandı. Merakla ve heyecanla beklenen ve 13 Eylül’de yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı sizlerle…

BALKAN NİNNİSİ 11. BÖLÜM FRAGMANI



Özellikle Neriman ve Elena, Süleyman’ın eski düşmanıyla karşılaştığını öğrenince çok korkar. Geçmişte başından geçenleri hatırlayan ve üzülen Süleyman ise, aynı şeyleri yaşamaktansa Üsküp’ü terk etmeye karar verir.

Süleyman’ı bu kararından vazgeçirmek için kolları sıvayan Jovanka ve Ertan ise geçmişte yaşananları araştırmaya başlar. Onlar eski defterleri karıştırırken, konaktaki tüm dengeler de alt üst olur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum