Balkan Ninnisi 10 bölüm full izle tek parça ddizi Youtube TRT izle

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Balkan Ninnisi adlı dizi, 6 Eylül 2022 Salı akşamı yeni bölümü ile izleyicileri ekranlarının başına kilitledi. Balkan Ninnisi 10. Bölümü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler internette izleme tekrar linki araştırıyor. Balkan Ninnisi 10. Son bölüm tek parça full reklamsız Youtube izle 11 bölüm fragmanı yayınlandı mı izle.

Balkan Ninnisi 10 bölüm full izle tek parça ddizi Youtube TRT izle
07 Eylül 2022 - 00:42
TRT 1 ekranlarında yayın hayatına geçen sezon başlayan Balkan Ninnisi adlı dizi, yeni sezonda da bomba gibi bölümlerle devam ediyor. Fenomen dizi, izleyicileri de adeta ekranlarının başına kilitliyor. Salı akşamlarını adeta iple çeken dizi severler, Balkan Ninnisi dizisi için ekranlarının başından da bir an olsun ayrılmıyor.

Sevilen dizi, 6 Eylül Salı akşamı yeni bölümle ekranlara geldi. 10’uncu bölümü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenlerse internet üzerinde full tekrar izle linkini araştırmaya başladı.

Balkan Ninnisi 10. bölüm izle

Özellikle Neriman ve Elena, Süleyman’ın eski düşmanıyla karşılaştığını öğrenince çok korkar. Geçmişte başından geçenleri hatırlayan ve üzülen Süleyman ise, aynı şeyleri yaşamaktansa Üsküp’ü terk etmeye karar verir.

Süleyman’ı bu kararından vazgeçirmek için kolları sıvayan Jovanka ve Ertan ise geçmişte yaşananları araştırmaya başlar. Onlar eski defterleri karıştırırken, konaktaki tüm dengeler de alt üst olur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum