Bahar Şahin'in sevgilisi Joan Garrido kimdir, aslen nereli, mesleği nedir?

Başarılı oyuncu Bahar Şahin yeni aşklara yelken açtı. Bahar Şahin'in yeni sevgilisi Joan Garrido, magazin severler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Joan Garrido kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapar, boyu kilosu kaç burcu ne?

Bahar Şahin'in sevgilisi Joan Garrido kimdir, aslen nereli, mesleği nedir?
13 Ağustos 2023 - 14:45
Oha Diyorum, Yol Arkadaşım ve İyi Oyun gibi yapımlarda rol alan Bahar Şahin, başarılı oyunculuğu ile kısa zamanda adından söz ettiren isimlerden biri olmuştu. Oyunculuğunu, gösterdiği performanslarla adeta konuşturan güzel isim, zaman zaman aşk hayatı ile de magazin dünyasında yer almaya devam ediyor.

Bahar Şahin bu kez, yeni sevgilisi ile gündemde bulunuyor. Oyuncunun yeni sevgilisi Joan Garrido, birçok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Joan Garrido kimdir, kaç yaşında aslen nereli? işte detaylar!

JOAN GARRIDO KİMDİR?

Bahar Şahin, bugün yeni sevgilisi Joan Garrido ile olan bir fotoğrafını "Aşk gerçek!" sözünün İspanyolcası olan "El amor era real" notuyla paylaştı. Bahar Şahin’in Instagram hesabından bir paylaşım yaparak aşk yaşadığını duyurduğu Joan Garrido, İspanyol bir şarkıcı. Garrido da bugün kendi sosyal medya hesabından Bahar Şahin ile olan bir videosunu paylaşarak aşkını ilan etti.

JOAN GARRIDO MESLEĞİ NEDİR?

Türkiye’de Bahar Şahin’in sevgilisi olarak adını duyuran Joan Garrido aslında ünlü bir şarkıcı. İspanya’nın Barcelona şehrinde yaşayan Garrido pek çok farklı yerde sahne alıyor, konserler veriyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum