Bahar Candan ne kadar kazanıyor? Hesabındaki para şaşırttı!

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yine dikkatleri üzerine çekti. Bahar Candan kimdir, ne kadar para kazanıyor? Bahar Candan’ın babası kimdir, hesabındaki para gerçek mi?

Bahar Candan ne kadar kazanıyor? Hesabındaki para şaşırttı!
30 Mayıs 2022 - 12:50
Son zamanlarda yaptığı çıkışlar ve söylemleri ile dikkatleri üzerine çeken Bahar Candan, sosyal medya hesabı Instagram’daki story paylaşımı ile yine adından söz ettirmeyi başardı. Dolar yorumunda bulunan Candan, takipçilerine “Dolar sürekli yükseliyor. Dolar milyoneri olamıyorum arkadaşlar. Ne yapmalıyım?” diyerek hesabından bulunan parayı da paylaştı.

Candan’ın hesabında 11 milyon TL’nin üzerinde para olduğunu görenler ise konuyu internette araştırmaya başladı. Bahar Candan’ın ne kadar para kazandığı büyük merak konusu oldu.

Her söylediğiyle gündeme gelen Bahar Candan daha önceki paylaşımında da Dubai'ye seyahatinde kendisine eşlik edecek arkadaşta bulunacak kriterleri şu teklifle " Dubai'ye benimle gelecek arkadaş arıyorum. 18-23 yaş, 170 cm üzeri 56-60 kg görünüşündeki kızlar 7 yıldızlı otel, benimle Businessclas uçma ayrıcalığıyla her gün 300 dolar toplamda 6 gün hemen başvurun"  duyurmuştu.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Bahar Candan, attığı lüks paylaşımlarla da dikkat çekmeyi başarıyor.

Kendisini unutturmayan Candan, sıra dışı paylaşımlarıyla gündemde kalmayı başarıyor. 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum