Baba yeni sezon ne zaman başlıyor, yeni bölüm ne zaman?

SHOW TV ekranlarında yayın hayatına geçen sezon başlayan Baba dizisinin hayranları, dizinin yeni sezon ilk bölüm tarihini araştırıyor. Baba yeni sezon ne zaman başlıyor, yeni bölümler yayın tarihi belli oldu mu?

Baba yeni sezon ne zaman başlıyor, yeni bölüm ne zaman?
10 Ağustos 2022 - 14:58
Geçtiğimiz dizi sezonunda izleyicilerin karşısına çıkan Baba adlı dizi, güçlü kadrosu ve dikkat çeken senaryosu ile izleyicilerin büyük beğenisini kazanmıştı. Yayınlanan 15 bölümle sezona damga vuran Baba, özellikle de oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Dizinin başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yanı sıra, Hakan Kurdaş, Beril Pozam gibi oyuncular da izleyicilerin alkışını aldı. Başarılı oyunculuk performansları ile izleyici kitlesinin artıran fenomen dizinin yeni sezonu ise büyük merakla bekleniyor. Baba dizisinin ne zaman yayın hayatına yeniden başlayacağı izleyiciler tarafından araştırılan konuların başında geliyor. İşte merakla beklenen yayın tarihi.

BABA DİZİSİNİN İKİNCİ SEZONU NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baba dizisinin yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı. Konuya ilişkin Show TV'den ya da Ay Yapım'dan resmi bir açıklama geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

BABA DİZİSİ OYUNCULARI

Dizide; Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel, Taner Rumeli, Deniz Hamzaoğlu, Hakan Kurdaş, Beril Pozam, Özge Özacar, Bihter Dinçel ve Renan Bilek gibi isimler yer almaktadır.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum