Baba son bölüm izle 15 bölüm full izle reklamsız Show TV tek parça

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Baba, 31 Mayıs 2022 Salı akşamı yayınlanan son bölümüyle sezonu kapattı. Baba 15. Bölüm tek parça full reklamsız Show TV Youtube ddizi Puhu TV izle. Baba yeni sezonda olacak mı?

Baba son bölüm izle 15 bölüm full izle reklamsız Show TV tek parça
01 Haziran 2022 - 09:43
Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş gibi isimlerin yer aldığı Baba dizisi, 15 bölümlük ilk sezonuyla adından söz ettirmeyi başardı. Show TV’nin fenomen dizilerinden biri olan Baba, 31 Mayıs 2022 Çarşamba günün yayınlanan sezon finali bölümüyle diziye ara verdi.

Dizi severlerin büyük bir heyecan ve merakla beklediği dizilerden biri olan Baba dizisi reytinglerde de yükselişini hızla sürdürdü. Dizinin son bölümünü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler ise internette Baba 15. Bölüm izleme linki arıyor. Baba yeni sezon olacak mı? Baba sezon finali mi yaptı? İşte detaylar…

Baba sezon finali izle

Dizinin sezon finalinde yaşanan yüzleşme onun hayatını tamamen değiştirirken Kadir bütün aileyi toparlamaya çalışır. Büşra, Ferit'in katilini bulmak için Elif’le el ele verir. Yaşar’ın Kadircan’la ilgili verdiği bir karar, Binnur ve Yaşar arasında büyük bir gerilime neden olur. İlhan ve Kadir kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelirken Büşra kendisini çok büyük bir tehlikenin içinde bulur.

DİZİNİN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Baba yeni sezon olacak mı?

Dizi hakkında merakla araştırılan konulardan biri de yeni sezonda olup olmayacağı. Baba dizisinin hayranları, dizinin yeni sezonda da ekran serüvenini sürdürmesini istiyor. Sevilen dizi, yeni sezonda izleyicilerin karşısında olmaya devam edecek. Baba dizisinin 2022 Eylül ayında yeni bölümlere başlaması bekleniyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum