Baba son bölüm izle 14. Bölüm full izle Show TV Youtube Puhu

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Baba, 24 Mayıs 2022 Salı akşamı 14. Bölümüyle ekranlara geldi. Baba dizisinin kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler izleme linki araştırıyor. Baba son bölüm full izle 14. Bölüm izle Show TV Youtube puhu TV tek parça kesintisiz izle.

Baba son bölüm izle 14. Bölüm full izle Show TV Youtube Puhu
25 Mayıs 2022 - 13:32
Show TV ekranlarının ve Salı akşamlarının en sevilen dizilerinden biri olan Baba, izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Baba dizisi, son zamanlarda reyting sonuçlarındaki başarısı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Taner Rumeli, Nihan Okutucu gibi isimlerin yer aldığı Baba dizisini izlemek isteyenler, Salı günlerini adeta iple çekmeye başladı. Konusu ve oyunculuk başarısı ile oldukça konuşulan babası dizisi, 24 Mayıs Salı akşamı yeni bölümüyle yayınlandı.

Dizinin yayınlanan bu son bölümü de adeta nefesleri kesti. Son bölümü kaçıran ve yeniden izlemek isteyen dizi severler ise internette izleme linki araştırıyor. Baba son bölümde neler oldu? İzleme linki var mı? Baba dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde.

BABA 14. BÖLÜM KONUSU

Kadir ile Elif'in sürpriz yakınlaşması dikkat çekiyor. Kadir'in Elif'e içini açtığı sahnede duygusal sözlerin ardından Elif aniden Kadir'i öpüyor. Kadir büyük bir şaşkınlık yaşarken ikilinin bu romantik anlarından sonra yaşanacaklar heyecanla bekleniyor.

Baba 14. bölüm izleme linki: https://www.showtv.com.tr/dizi/tum_bolumler/baba-sezon-1-bolum-14-izle/105071


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum