Baba dizisi sezon finali ne zaman 2022? Show TV Baba finale mi gidiyor?

Show Tv ekranlarında yayınlanan Baba dizisinin hayranları, sezon finalinin ne zaman olacağını araştırıyor. Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş gibi isimlerin yer aldığı Baba 2022 sezon finali ne zaman, devam edecek mi? Baba dizisi yeni sezon 2023 ne zaman başlayacak?

Baba dizisi sezon finali ne zaman 2022? Show TV Baba finale mi gidiyor?
28 Mayıs 2022 - 15:27
Show TV ekranlarının sevilen dizisi Baba, yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Başrollerinde birbirinden ünlü ve başarılı isimlerin yer aldığı dizi, reyting sonuçlarında da hızla yükselmeyi sürdürüyor.

Başrollerinde Haluk Bilginer gibi usta bir ismin yer aldığı dizide, son yılların popüler isimlerinden Tolga Sarıtaş’ın yanı sıra Ayda Aksel, Beril Pozam ve Özge Yağız gibi isimler de bulunuyor.

Salı akşamları yeni bölümleriyle ekranlara gelen dizi, izleyicileri de ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Sosyal medya platformlarında da adından sıkça söz ettiren dizi, internette de araştırılan diziler arasına girmeyi başardı.

Baba dizisi henüz ilk sezonundayken ikinci sezonu da şimdiden merak konusu oldu. Dizi severlerin merakla araştırdığı konulardan biri ise Baba dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı ve yeni sezona ne zaman başlayacağı oldu. İşte merakla araştırılan soruların yanıtları haberimizde…

Baba dizisi sezon finali ne zaman?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Baba, 31 Mayıs 2022 Salı akşamı yayınlanacak olan 15. Bölümle sezon finaline girecek. Başarılı dizi, yeni sezonda da dizi severlerin karşısında olmaya devam edecek. İzleyiciler ise yeni sezon için şimdiden heyecanlı.

Baba yeni sezon ne zaman?

Sevilen dizi Baba’nın yeni sezon bölümlerinin 2022 Eylül ayında Show TV ekranlarında olması bekleniyor. Dizi, 2023 yılında da izleyicilerle buluşmasını sürdürecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum