Aziz 27. Bölüm son bölüm tek parça full reklamsız izle Show TV Youtube Puhu TV

Show TV ekranlarında yayınlanan Cuma akşamlarının sevilen dizisi Aziz, 27 Mayıs Cuma günü 27. Bölümüyle ekranlara geldi. Aziz son bölüm tek parça full kesintisiz reklamsız izle. Aziz Show TV youtube Puhu TV son bölüm izle. Aziz 28. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aziz 27. Bölüm son bölüm tek parça full reklamsız izle Show TV Youtube Puhu TV
28 Mayıs 2022 - 10:25
Show TV ekranlarında yayınlanan ve dizi severlerin ilgiyle takip ettiği Aziz dizisi, yeni bölümleriyle ekranları süslemeye devam ediyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Aziz, reytinglerdeki başarısını da sürdürüyor.

Aziz dizisi, dizi severler tarafından sosyal medyada da oldukça konuşulanlar arasına girdi. Dizinin son bölümü 27 Mayıs 2022 Cuma akşamı ekranlara geldi. 27. Bölümle yayınlanan Aziz’i kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler ise izleme linkini internette araştırıyor.

İşte merakla beklenen Aziz son bölüm izleme linki haberimizin detaylarında yer alıyor.

https://www.showtv.com.tr/dizi/tum_bolumler/aziz-sezon-1-bolum-27-izle/105152

AZİZ 27. BÖLÜM ÖZETİ

Efnan'ın Kenan tarafından alıkonulması Pierre, Aziz ve Kenan arasında büyük bir hesaplaşmanın kapısını aralar. Efnan'ın Kenan konusunda söyleyecekleri Pierre'in geri adım atmasına sebep olur.

Pierre eline geçen fırsatla kimsenin hesap edemediği bir planı devreye sokar! Hatay seçimlerinin gerçekleştirilecek olması basının ilgisini çeker. Pierre, Hatay'ın demokrasi ile tanışacağını müjdelerken Aziz'in hedefinde Hatay'a gelen gazetecilerden Zehra vardır.

Aziz, Pierre'in gerçek yüzünü ortaya çıkarabilmek için güven kazanmalıdır! Seçim telaşı yaşayan Hatay'da beklenmeyen bir gelişme olur.

Pierre'in planı yolunda ilerlerken Kenan aile geçmişini açıklamaya karar verir. Ancak Aziz yaşananların izini sürmektedir. Her ne yaşanılmış olursa olsun gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır! Gün sonunda kazanan kim olacaktır?

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum