Aziz 26. Son bölüm full izle Show TV youtube Puhu TV izle

Show TV ekranlarının sevilen dizilerin Aziz, 20 Mayıs 2022 Cuma akşamı 26. Bölümüyle yayınlandı. Aziz dizisi 26. Bölüm son bölüm Youtube Puhu TV Show TV tek parça full izleme linki. 27. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aziz 26. Son bölüm full izle Show TV youtube Puhu TV izle
21 Mayıs 2022 - 10:22
Show TV ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizilerinde olan Aziz, izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Yayınlandığı her yeni bölümle adından söz ettiren dizi, sosyal medyada da gündem olmayı ihmal etmiyor.

Sevilen diziyi takip eden dizi severler, Cuma akşamlarını adeta iple çekiyor. Reytinglerdeki başarısı ile de dikkat çeken dizi, 20 Mayıs akşamı yine izleyicilere nefes kesen anlar yaşattı. Aziz dizisinin 26. Bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler ise soluğu internette aldı. Aziz son bölüm izleme linki internette sıkça araştırılıyor.

AZİZ'İN 26. BÖLÜMÜ ÖZETİ

Pierre'in almış olduğu darbe onun Hatay'daki varlığını tehlikeye sokar. Ancak Pierre, Hatay'dan öylece vazgeçecek değildir. Kenan'ın dört bir koldan sıkıştırılması onu bir yol ayrımına götürür. Kenan gücünü kaybetmemek adına Aziz'in kimliğini deşifre etmek için büyük bir oyuna girer ve Efnan'ı bu uğurda yem olarak kullanır.

Kenan'ın Efnan üzerinden kurduğu oyun Pierre'in harekete geçmesine ve Aziz'e tuzak kurmasına neden olur. Efnan ise içinde bulunmuş olduğu durumdan kurtulmak isterken yılların üzerini örttüğü büyük bir sırrı öğrenir.

Aziz, Efnan'ın hayatının tehlikeye girişiyle bir yol ayrımına gelir. Efnan'ı kurtarabilmek için önünde iki seçenek vardır ve bu seçeneklerden biri ölüme çıkmaktadır. Aziz, Efnan için ölümü göze alıp sevdiği kadını kurtarabilecek midir?

AZİZ 26. BÖLÜM İZLE!

Diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler aşağıdaki linke tıklayarak Aziz 26. son bölümüne ulaşabilir.

AZİZ 26. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum