Austria Wien Fenerbahçe D Smart GO canlı taraftarium24 EXXEN şifresiz maç izle

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Kasımpaşa’ya yarım düzine gol atan Fenerbahçe, bu kez UEFA Avrupa Ligi play-off mücadelesinde Avusturya Wien takımı ile karşılaşıyor. Mücadeleyi canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler de internet üzerinde araştırmalara başladı. Austria Wien Fenerbahçe maçı kaçak maç yayını FB korsan canlı kralbozguncu netspor77 inat box tv donmadan şifresiz justin tv selçuksports bedava naklen internetten ücretsiz Smart Spor bedava maç izle şeklinde araştırma yapıyor.

Austria Wien Fenerbahçe D Smart GO canlı taraftarium24 EXXEN şifresiz maç izle
18 Ağustos 2022 - 20:37
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımına elenen Fenerbahçe, yoluna Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Temsilcimiz, geçen hafta Slovacko’yu elemiş ve play – off turuna yükselmişti.

Gruplara kalmak için mücadele veren sarı lacivertliler, Avusturya temsilcisi Austria Wien ile karşılaşıyor. Sarı kanarya, iki ayaklı eşleşmenin ilk maçında rakibini deplasmanda yenerek İstanbul’da oynanacak olan rövanş mücadelesinde turu rahat bir şekilde almak istiyor.

Avrupa Ligi’nde yer alan takımlar arasından en değerli kadro değerine sahip olan temsilcimiz, kaliteli ayakları ile turnuvanın en dikkat çeken takımlarından biri. Fenerbahçe, tecrübeli teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde bu sezon hem ligde hem de Avrupa’da başarılı olmanın hesaplarını yapıyor.

Temsilcimiz Fenerbahçe ile Avusturya Wien arasındaki karşılaşma, futbolseverler tarafından da ilgiyle araştırılıyor. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen sarı lacivertli taraftarlar da maçın detaylarını Avusturya Wien – Fenerbahçe canlı maç izle şeklinde araştırmaya başladı.

Avusturya Wien – Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi Play – Off mücadelesi Avusturya Wien – Fenerbahçe maçı saat 22.00’da başlayacak. Franz-Horr (Generali Arena)’da oynanacak olan mücadeleyi Alman hakem Daniel Siebert yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini ise Jan Seidel ve Rafael Foltyn yapacak. Maç naklen D-Smart GO ve Spor SMART ekranlarından izleyici ile buluşacak.

Fenerbahçe'nin kamp kadrosu şu şekilde:

Altay, Ertuğrul, İrfan Can, Osayi-Samuel, Szalai, Lemos, Gustavo Henrique, Peres, Ferdi, Novak, Alioski, Arao, Zajc, Crespo, İsmail, Lincoln, Arda, Mert Hakan, İrfan Can Kahveci, Rossi, King, Valencia, Serdar Dursun

MUHTEMEL 11’LER

Austria Wien: Früchtl, Ranftl, Mühl, Lucas Galvao, Martins, Braunöder, Wustinger, Fischer, Huskovic, Fitz, Tabakovic

Fenerbahçe: Altay, Osayi-Samuel- Henrique, Szalai, Willian Arao, Lincoln, Zajc, Ferdi, Valencia, King