Reklam
Reklam
Reklam

Astor halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı kaç lot verir?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 22 Aralık tarihinde 3 şirketin halka arzına onay verdi. Bu şirketlerden biri de Astor Enerji oldu. Şirketin halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar ise halka arz detaylarını internet üzerinde araştırıyor. Astor Enerji halka arz ne zaman, eşit mi oransal dağıtım mı hangi bankalar, kaç lot verir? İşte ASTOR’un halka arzına dair detaylar…

Astor halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı kaç lot verir?
23 Aralık 2022 - 16:22
Astor Enerji’nin halka arzı, SPK tarafından 22 Aralık tarihli bültende onaylandı. Şirket hakkında sizlere kısaca bilgi verdikten sonra halka arzda öne çıkan detayları sizleri için değerlendireceğiz.

ASTOR ENERJİ HAKKINDA

"Astor Enerji 40 yıla yakın bilgi birikimi ile transformatör imalat ve satışı yaparak elektromekanik imalat sanayinde sektöre yön veren, yenilikçi ve dünya çapında ülkemizi başarı ile temsil eden bir firmadır.

Elde ettiğimiz tecrübe, üretim ve kalite anlayışımızı Orta Gerilim Anahtarlama Ürünleri ve Kompakt Trafo Merkezleri üretimine aktararak sektöre katkı sağlamayı hedefleyen firmamız, Ar-Ge çalışmaları sonucu gerekli sertifikasyonları tamamlayarak Orta Gerilim Anahtarlama Ürünleri ve Kompakt Trafo Merkezleri üretim ve satışına başlamıştır."

ASTOR ENERJİ HALKA ARZ DETAYLARI

Astor Enerji halka arzına toplam 210.000.000 TL nominal değerli payı konu edecek. ASTOR işlem kodu ile halka arz olacak şirketin hisse başı belirlediği fiyat ise 12,5 TL olarak duyuruldu. Oransal dağıtım yönteminin uygulanacağı halka arzda talep toplama tarihleri ise henüz netleşmedi.

Astor Enerji’nin halka arzında yetkili banka ve aracı kurumlar da henüz netleşmiş değil. Bu bilgiler netleştiğiniz HALKA ARZ Android mobil uygulamasından bildirim gönderilecektir. Uygulamayı BURAYA tıklayarak indirebilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum