Astor Enerji halka arz ne zaman, kaç lot verir?

Sermaye Piyasası Kurulu, Astor Enerji’nin halka arzını onayladı. Şirketin arz onayı almasının ardından yatırımcılar da halka arz tarihini araştırmaya başladı. Astor Enerji halka arzı talep toplama tarihleri ve saatleri ne zaman, eşit dağıtım mı oransal mı, ASTOR halka arz hangi bankalar? Astor Enerji kaç lot verir? İşte tüm detaylar…

Astor Enerji halka arz ne zaman, kaç lot verir?
25 Aralık 2022 - 23:58
SPK, 22 Aralık 2022 tarihli bültende 3 şirketin halka arzına onay vermişti. Bu şirketlerden biri de Astor Enerji oldu. Şirketin halka arz onayı alması ile birlikte yatırımcılar da Astor Enerji hakkında merak edilen detayları internet üzerinde araştırmaya başladı. Birçok kişinin merak ettiği konu ise halka arz detayları oldu. Biz de sizler için Halka Arz Hisseler den olan Astor Enerji’nin detaylarını sizler için derledik.

ASTOR ENERJİ HALKA ARZ DETAYLARI

Astor Enerji’nin halka arzı, 22 Aralık tarihinde SPK tarafından onaylandı. Yayımlanan bültende, halka arz fiyatı ise 12,5 TL olarak duyuruldu. ASTOR kodu ile halka arz olan şirketin bu işlemine ise TEB Yatırım Menkul Değerler liderlik ediyor.

Şirketin talep toplama tarihleri henüz duyurulmazken, dağıtımın ise oransal yöntem ile gerçekleştirileceği biliniyor. Şirketin halka arzında dağıtılacak toplam lot miktarı ise 210.000.000 TL olarak duyuruldu. ASTOR Enerji'nin halka arzı oransal dağıtım olduğundan, kaç lot düşeceğini kestirmek oldukça güç. Şirketin halka arz işlemine hangi bankaların katılacağı ise onaylı izahnamenin yayınlanması ile birlikte netlik kazanacak.

ASTOR ENERJİ HAKKINDA TÜM DETAYLAR

Halka arz hazırlıklarını sürdüren Astor Enerji’nin halka arzına dair detaylara anında erişmeniz mümkün. Google Play’de yer alan Halka Arz adlı uygulamayı BURADAN indirebilir ya da Halka Arz Hisseler web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Halka Arz uygulamasında videolu finansal bilgiler de yer almaktadır.