Aslı Bekiroğlu'nun eski sevgilisi Can Koçkan kimdir, ayrıldılar mı, kaç yaşında, mesleği nedir?

Geçtiğimiz yıllarda Sevgilisi Aslı Bekiroğlu ile tuvalette çıplak fotoğrafları ifşa olan Can Koçkan, birçok kişi tarafından merak konusu oldu. Can Koçkan kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği nedir, ne iş yapar? Can Koçkan ile Aslı Bekiroğlu ayrıldı mı, ifşa olayından dolayı mı ayrıldılar, Can Koçkan yeni sevgilisi kimdir?

Aslı Bekiroğlu'nun eski sevgilisi Can Koçkan kimdir, ayrıldılar mı, kaç yaşında, mesleği nedir?
22 Mayıs 2022 - 00:54
2020 yılının Ocak ayında sevgilisi Aslı Bekiroğlu ile tuvalette çekindiği uygunsuz fotoğrafları ifşa olan Can Koçkan, bu aralar en çok araştırılan isimlerden biri oldu. Aslı Bekiroğlu’nun Hasan Can Kaya’nın programı olan Konuşanlar’a konuk olması ile birlikte, konu bir kez daha gündem geldi.

Konuyu merak eden birçok kişi de Can Koçkan hakkında merak ettiklerini internette araştırmaya başladı. Peki, olay nasıl gelişti, neler oldu? Can Koçkan kimdir? İşte merak edilen detaylar.

CAN KOÇKAN KİMDİR?

Can Koçkan, 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Doğduğu şehirde başladı eğitim hayatına, 2014 yılında Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Bölümü'nü kazandı.

Can Koçkan, 2016 yılında üniversitede okurken kim milyoner olmak ister adlı yarışma programına katıldı. Üniversiteden mezun olduktan sonra DJ'lik yapmaya başladı.

Can Koçkan 1.75 boyunda ve 70 kilodur.

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum