Asfalt Üretim Tesisi Temel Atma Töreni gerçekleşti

Yahyalı Belediyesi tarafından 31 milyon lira maliyetle hayata geçirilecek Asfalt Plenti’nin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Asfalt Üretim Tesisi Temel Atma Töreni gerçekleşti
22 Ağustos 2023 - 13:15
KAYSERİ (1HA) -  Yahyalı Belediyesi tarafından düzenlenen Asfalt Üretim Tesisi Temel Atma Töreni’ne, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, S. Bayar Özsoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh büyükkılıç, Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu, ilçe protokolü, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Büyükkılıç, “Anlamlı ve önemli bulduğum projeyi hayata geçiren Esat başkanımı tebrik ediyorum. Bu dönem altın çağımızı yaşıyoruz. 5 pırıl pırıl milletvekilimiz var, 2 MHP’den kardeşimiz var, diğer 3’ü de uyumlu, inşallah 10 milletvekilimiz var. Ayrıştırmak değil, kucaklamak bize yakışır” dedi.

Büyükkılıç, el ele, gönül gönüle hizmet ettiklerini, hizmetlerin bereketlendiğini belirterek, “Bir Yahyalı gibi ilçede 31 milyon TL harcıyor, asfalt plenti yatırımı yapıyor. Diğer belediyelerimiz de ayrı ayrı yatırım yapıyorlar, 16 ilçe belediye başkanıyla el ele vermek suretiyle Büyükşehir Belediyesi önderliğinde bakanlarımızla, milletvekillerimizle dayanışarak yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, bu yatırımda emeği geçen herkesi tebrik ederken, AK Parti Kayseri Milletvekili S. Bayar Özsoy ise bu tesisin Yahyalı, Yeşilhisar ve Develi’ye hizmet edeceğini ifade ederek, Büyükşehir Belediyesi’nin önderliğinde çalışmaların yapılacağını söyledi. AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı da belediyeciliğin olmazsa olmazının yol ve asfalt olduğunu, bu tesisin de çok güzel bir yatırım olduğunu vurguladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum