Arjantin Suudi Arabistan canli

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda heyecan dorukta. C Grubunda yer alan Arjantin ile Suudi Arabistan karşı karşıya gelecek. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Arjantin – Suudi Arabistan maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Arjantin Suudi Arabistan canli
22 Kasım 2022 - 16:33

2022 FIFA Dünya Kupası'na favori olarak gelen takımlardan Arjantin, C Grubu'ndaki ilk maçında Suudi Arabistan ile karşılaşacak. Teknik direktör Lionel Scaloni yönetimindeki Arjantin, Dünya Kupası elemelerinde ise 17 maçın 12'sinde devre arasına önde girdi. İşte Arjantin – Suudi Arabistan maçı saat kaçta? İşte muhtemel ilk 11’ler.

Arjantin – Suudi Arabistan maçı saat kaçta?

Katar'ın ev sahipliği yaptığı turnuvanın en büyük stadı (80 bin) Lusail'de oynanacak ve Sloven hakem Slavko Vincic'in düdük çalacağı C Grubu mücadelesi, saat 13.00'te başlayacak.

Arjantin – Suudi Arabistan maçı hangi kanalda?

Karşılaşma TRT1 ve TRT4K'dan izleyiciyle buluşacak. İki ülke, yarınki mücadelede 5. kez karşı karşıya gelecek. İki maçı Arjantin kazanırken, iki karşılaşma ise berabere sona erdi.

2022 FIFA Dünya Kupası'nda C Grubu: Arjantin

Katar'ın ev sahipliği yapacağı 22. FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek Arjantin Milli Takımı, tarihinde 3. kez şampiyonluğa ulaşmaya çalışacak.

Arjantinli teknik adam Lionel Scaloni'nin çalıştırdığı "Tangocular", Güney Amerika Elemeleri'nde ilk 4'e girerek Katar biletini aldı.

Elemeleri 17 maçta elde ettiği 11 galibiyet ve 6 beraberlikle namağlup tamamlayan Arjantin, 39 puan toplayarak Brezilya'nın ardından 2. oldu.

ARJANTİN - SUUDİ ARABİSTON CANLI MAÇ İZLE