Arda Kural Survivor 2023'te olacak mı?

Son yıllarda yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle dizi sektöründen uzak kalan Arda Kural, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tutunamayan dizisi ile kötü günleri geride bırakmıştı. Arda Kural’ın Tv8 ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan Survivor 2023’te fenomenler kadrosunda yer alacağı iddia edildi.

Arda Kural Survivor 2023'te olacak mı?
26 Kasım 2022 - 15:54
Emret Komutanım adlı dizide canlandırdığı Ferit karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Arda Kural, son zamanlarda yaşadığı psikolojik sorunlarla gündeme gelmişti. Yaşadığı sorunlar nedeni ile dizi sektöründen de uzak kalan yakışıklı oyuncu, yer aldığı projelerde gösterdiği performans ile de izleyicilerden takdir alıyordu.

Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çeken Arda Kural, Türkiye’nin Leonardo DiCaprio'su olarak gösteriliyordu. Lise Defteri, Kızlar Yurdu, Yedi Numara, Emret Komutanım gibi dizilerde boy gösteren yakışıklı oyuncu, son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tutunamayanlar adlı dizide yer almış ve kötü günleri geride bıraktığının mesajını vermişti.

Sosyal medyada yer alan iddialara göre Arda Kural, TV8 ekranlarında yayınlanan ve Ocak ayında yeni sezona başlaması beklenen Survivor 2023’ün kadrosuna dahil edildi.

Acun Ilıcalı'nın teklifini kabul eden Arda Kural'ın efsane yarışma programıyla ekranlara dönmesi, sevenlerini heyecanlandırdı.

Sosyal medya kullanıcıları, ''Arda'nın Survivor'a katılacağını duyunca inanamadım'' ve ''Çok eğlenceli bir sezon olacak'' gibi yorumlarda bulundu.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum