Antalyaspor Kayserispor maçı hangi kanalda canlı yayın bilgileri!

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Antalyaspor ile Kayserispor karşı karşıya geliyor. Mücadele öncesinde maç hakkındaki detaylar ise birçok kişi tarafından araştırılmaya başladı. Antalyaspor – Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar!

Antalyaspor Kayserispor maçı hangi kanalda canlı yayın bilgileri!
11 Mart 2023 - 14:20
Spor Toto Süper Lig’de heyecan, Antalyaspor ile Kayserispor arasındaki karşılaşma ile sürüyor. Her iki takımın da kazanmak için sahaya çıkacağı mücadele, futbolseverler tarafından da heyecanla takip ediliyor. Maç öncesi istatistikler ve mücadelenin detayları internet üzerinde de araştırılmaya başladı.

Kayserispor, Antalyaspor deplasmanından 3 puan alarak son olarak Fenerbahçe karşısında kendi evinde aldığı yenilgiyi taraftarlarına unutturmanın hesaplarını yapıyor. Antalyaspor ise ligin 24. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşmış ve karşılaşmadan 3-1’lik yenilgi ile ayrılmıştı.

ANTALYASPOR – KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig’in 25. hafta mücadelelerinden biri olan Antalyaspor – Kayserispor karşılaşması saat 16.00’da oynanacak. Corendon Airlines Park Stadyumu’ndaki mücadeleyi, hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Mehmet Emin Tuğral ve Erdem Bayık yapacak. Heyecanla beklenen mücadele, beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İSTATİSTİKLER

Kayserispor ile oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanamayan Antalyaspor (1B 2M), rakibini Nuri Şahin yönetiminde ilk kez mağlup etmek için sahaya çıkıyor.

Kayserispor'un Süper Lig tarihinde galibiyet çıkaramadığı deplasmanlar arasında en fazla konuk olduğu rakibi Antalyaspor (5B 9M).

Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Antalyaspor, daha uzun bir galibiyet serisini en son Şubat-Nisan 2022 arasındaki dört karşılaşmalık süreçte yakaladı.

Süper Lig'de çıktığı son iki deplasman maçını kazanan Kayserispor, üst üste üç dış saha galibiyetini en son Kasım-Aralık 2017 arasındaki üç karşılaşmalık süreçte aldı. Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan'ın Süper Lig kariyerinde üst üste üç deplasman maçını kayıpsız geçtiği bir seri bulunmuyor.