Antalyaspor Galatasaray Selçuk Sports taraftarium24 canlı maç izle

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray ile Antalyaspor karşılaşıyor. Antalyaspor Galatasaray maçını canlı izlemek isteyenler internette araştırmalara başladı. Antalyaspor - Galatasaray taraftarium24 izle.

Antalyaspor Galatasaray Selçuk Sports taraftarium24 canlı maç izle
07 Ekim 2023 - 18:06
Antalyaspor, Süper Lig'de 3+ kez ağırladığı takımlar arasında Beşiktaş ile birlikte en düşük galibiyet oranına sahip olduğu takım olan Galatasaray'ı ağırlıyor. Akdeniz ekibi, son karşılaşmayı 1-0 kaybederek Galatasaray'a karşı son yıllardaki zorlu performansını sürdürdü. İki takım en son Mart-Aralık 2000'de üst üste iki kez Galatasaray'a mağlup oldu. Şimdi gözler maç saati yaklaşırken maçın canlı yayın bilgilerine çevrildi. Peki, Antalyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray, yarın deplasmanda Antalyaspor ile Trendyol Süper Lig'de 55. kez karşı karşıya gelecek. Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında saat 19.00'da başlayacak olan maçı, Galatasaray 6 galibiyet ve 1 beraberlikle liderlik yarışında iddialı bir şekilde ikinci sırada yer alırken, Antalyaspor ise 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 10. sıraya konumlandı.

Antalyaspor ile Galatasaray, Süper Lig tarihinde toplam 54 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Galatasaray 33 kez galip gelirken, Antalyaspor ise 7 kez sahadan galip ayrıldı. 14 maç ise berabere sonuçlandı. Galatasaray'ın attığı 104 gole karşılık, Antalyaspor 48 gol kaydetti.

Son yıllarda Galatasaray'a karşı başarılı bir performans sergileyen Antalyaspor, son galibiyetini 16 Nisan 2016 tarihinde 4-2'lik bir skorla elde etti. Bu maçın ardından oynanan 14 karşılaşmada Galatasaray 10 galibiyet ve 4 beraberlik aldı.

Galatasaray, son 21 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Son yenilgisini geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a deplasmanda karşılaştığı maçta aldı. Cim Bom, bu süreçte 18 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

Süper Lig'de son 6 maçını kazanan Galatasaray, bu sezon başarılı sonuçlara imza atmış durumda. Sarı-kırmızılılar, sezona Kayserispor beraberliği ile başladıktan sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor ve MKE Ankaragücü'nü mağlup etti.

Mauro Icardi, Galatasaray'ın önemli gol silahlarından biri olarak öne çıkıyor. Arjantinli oyuncu bu sezon 13 resmi maçta forma giydi ve 11 gol kaydetti. Icardi, bu gollerin 7'sini Süper Lig'de, 3'ünü UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde ve 1'ini grup aşamasında attı. Ayrıca, Icardi Süper Lig'deki gol krallığı yarışında da zirvede yer alıyor.

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk ile Antalyaspor'un teknik direktörü Nuri Şahin, kariyerleri boyunca 2 kez karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sezon oynanan bu müsabakalardan Buruk'un Galatasaray'ı, Şahin'in yönettiği Antalyaspor'u 2-1 ve 1-0'lık skorlarla mağlup etti.

Antalyaspor ile Galatasaray arasındaki bu karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Küçük'ün yardımcılıklarını Furkan Ürün ve Murat Temel yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak.

Antalyaspor - Galatasaray canlı izle