Ankaragücü Fenerbahçe canlı izle selçuk sports

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe, Ankaragücü’ne konuk oluyor. Fenerbahçe’nin bu mücadelesini canlı izlemek isteyenler internette araştırmalara başladı. Fenerbahçe Ankaragücü canlı izle taraftarium24 FB Ankaragücü maçı kaçak izle Fenerbahçe Ankaragücü donmadan izle Fenerbahçe Ankaragücü inat tv canlı izle Fenerbahçe Ankaragücü korsan maç izle Fenerbahçe Ankaragücü şifresiz izle Fenerbahçe Ankaragücü justin tv canlı izle gibi araştırmalar da internet üzerinde sıkça araştırılıyor.

Ankaragücü Fenerbahçe canlı izle selçuk sports
03 Eylül 2023 - 21:17
Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Fenerbahçe bu hafta aynı renkleri paylaştığı Ankara temsilcisi MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşıyor. İsmail Kartal yönetiminde bu sezon şampiyon olmak isteyen Sarı Kanarya, bu yolda da emin adımlarla ilerliyor. İlk 2 maçında kayıp yaşamayan Fenerbahçe, Konferans Ligi mücadelesi nedeniyle de bir maçı ertelenmişti. Şimdi Ankaragücü’ne konuk olan İsmail Kartal ve öğrencileri bu mücadeleden de galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe ile Ankaragücü arasındaki maç için heyecan dorukta. Birçok futbolsever de internet ortamında araştırmalara başladı. Bu maçı canlı izlemek isteyenler, Fenerbahçe Ankaragücü canlı izle taraftarium24 FB Ankaragücü maçı kaçak izle Fenerbahçe Ankaragücü donmadan izle Fenerbahçe Ankaragücü inat tv canlı izle Fenerbahçe Ankaragücü korsan maç izle Fenerbahçe Ankaragücü şifresiz izle Fenerbahçe Ankaragücü justin tv canlı izle gibi araştırmalar yapıyor.

ANKARAGÜCÜ – FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Süper Lig’in 4. Hafta maçı olan Ankaragücü – Fenerbahçe mücadelesi, Eryaman Stadyumu’nda oynanıyor. Mücadeleyi, hakem Arda Kardeşler yönetiyor. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise Ceyhun Sesigüzel ve Volkan Ahmet Narinç. Mücadele, beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Ankaragücü - Fenerbahçe ilk 11'ler...

MKE Ankaragücü: Gikiewicz, Kitsiou, Mert, Radakovic, Mujakic, Tolga, Andre, Efkan, Morutan, Renaldo, Sowe

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Szymanski, Fred, İrfan Can, Tadic, Dzeko

MKE Ankaragücü seyircisiyle buluşuyor

Süper Lig'de ilk 3 maçında galibiyet alamayan ve 2 puanı bulunan MKE Ankaragücü, başkentte sezonun ilk maçında renktaşını konuk edecek. Eryaman Stadı'nın zeminin hazır olmaması nedeniyle ligin 2. haftasındaki Yukatel Adana Demirspor maçını İstanbul'da oynayan sarı-lacivertliler, ilk kez kendi evinde sahaya çıkacak.

İSTATİSTİKLER

Fenerbahçe'yi konuk ettiği son 11 Süper Lig maçının sadece ikisini kazanabilen Ankaragücü (3B 6M) bu galibiyetlerde ikişer gol atarken, puan kaybı yaşadığı dokuz karşılaşmada toplam üç gol bulabildi.

Ankaragücü ile oynadığı son dört Süper Lig maçının tamamını kazanan Fenerbahçe, bu rekabette üst üste beş galibiyet aldığı son süreci Ekim 2005-Eylül 2007 arasında yaşadı.

Bu sezon Süper Lig'deki ilk üç maçını kazanamayan Ankaragücü (2B 1M), en üst ligde boy gösterdiği son 11 sezonun yedisinde ilk dört karşılaşmayı galibiyetsiz geçti.

ANKARAGÜCÜ - FENERBAHÇE CANLI İZLE