Ankaragucu Besiktas canli izle

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Beşiktaş ile Ankaragücü kozlarını paylaşıyor. Müsabakayı canlı izlemek isteyenler internette araştırmalar yapıyor. Ankaragucu Besiktas canli izle. Besiktas macini canli izle.

Ankaragucu Besiktas canli izle
04 Eylül 2022 - 21:53
Ankaragücü Beşiktaş maçı için geri sayım başladı. Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında MKE Spor Toto 1. Lig'de şampiyon olup Süper Lig'e gelen Ankaragücü ve Beşiktaş karşılaşması gerçekleşecek.

Heyecanla beklenilen karşılaşma Eryaman Stadı'nda gerçekleşecek ve karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan olacak. Peki, Ankaragücü Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ankaragücü Beşiktaş maçı canlı yayın detayları belli oldu. Süper Lig'in yeni ekiplerinden MKE Ankaragücü ve ligde çıktığı 4 maçın 3'ünü kazanan Beşiktaş bu akşam karşı karşıya gelecek.

Ankaragücü ligde şimdiye çıktığı karşılaşmalarda bir beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Ankaragücü Beşiktaş maçını hakem Mete Kalkavan yönetecek. Karşılaşma saat 21:45’te başlayacak.

MKE ANKARAGÜCÜ BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

MKE Ankaragücü Beşiktaş Maçı bu akşam oynanacak. Karşılaşma saat 21:45’te başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen izlenebilecek.

ANKARAGÜCÜ

Spor Toto 1. Lig'de şampiyon olup Süper Lig'e gelen Ankaragücü, ilk 3 maçı sadece 1 puanla geçince Mustafa Dalcı ile yollarını ayırdı.

Ankara ekibi, Hatayspor'dan geçen sezonun sonunda ayrılan Ömer Erdoğan'la yola devam etme kararı aldı.
  
Takımda göze çarpan bir eksik yok. Alt ligdeki kadrolarına kıyasla Süper Lig'de apayrı bir Ankaragücü olduğunu söylemek lazım.

Geraldo, Yusuf Abdioğlu, Murat Uçar ve Erdem Özgenç gibi "banko" diyebileceğimiz isimler takımdan ayrıldı. Sağ/Sol beke Oğuz Ceylan ile Marlon eklendi. Stopere Nihad Mujakic geldi.

Orta alanda Pedrinho, kanatlarda Giorgi Beridze ve Anastasios Chatzigiovanis, hücum merkezinde Jese ve Federico Macheda kadroya katılan diğer yeni isimler...

BEŞİKTAŞ

Alanyaspor deplasmanında 3-0 öne geçmesine rağmen yakalanan Beşiktaş, Fatih Karagümrük ve Sivasspor maçlarını firesiz atlattı.

Siyah-beyazlılarda Josef de Souza, Atiba Hutchinson ve Rachid Ghezzal son haftalarda sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kaldı.

Resmi olarak maç kadrosu açıklanmadı ancak TD Valerien Ismael'in son haftalarda işleyen taktik ve oyuncu grubunu bozması beklenmiyor...

Dele Alli'nin de gelişiyle "Gedson, Alli & Salih Uçan" olarak orta alanı kurgulayan Ismael; hücum kanatlarında Jackson Muleka ve Kevin N'Koudou ile oynayıp son 2 maçı 7 golle geçti.

Muleka 3 maçta 3 golle oynarken, Wout Weghorst 4 maçı 5 gol katkısıyla (2 gol - 3 asist) noktaladı.