Alparslan Büyük Selçuklu Afşin Alp kimdir, gerçek adı nedir, gerçek tarihte var mı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Afşin Bey karakterini canlandıran oyuncu merakla araştırılıyor. Alparslan Büyük Selçuklu Afşin Alp kimdir, gerçek adı nedir, gerçekte tarihte yaşamış mıdır?

Alparslan Büyük Selçuklu Afşin Alp kimdir, gerçek adı nedir, gerçek tarihte var mı?
23 Mayıs 2022 - 16:32
TRT 1’n fenomen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, Pazartesi akşamları yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Sevilen dizi, yayınlandığı her hafta yeni bölümleriyle sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasında yer alıyor.

Dizi, reyting rekorlarını da kimselere bırakmıyor. Sevilen diziyi takip eden dizi severler ise pazartesi akşamlarını adeta iple çekiyor.

Alparslan Büyük Selçuklu izleyicileri, dizide yer alan bazı oyuncuları da merak ederek oyuncuların biyografilerini internette araştırıyor.

Bu isimlerden biri de Alparslan Büyük Selçuklu’nun Afşin Alp’i oldu. İzleyiciler, internette Afşin Alp kimdir, kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde oynadı? gibi soruların yanıtlarını internette araştırıyor. İşte sevilen dizinin Afşin Alp’i hakkında merak edilen soruların yanıtları.

Alparslan Büyük Selçuklu Afşin kimdir?

Sevilen dizi Alparslan Büyük Selçuklu’da Afşin karakterini Emre Bulut canlandırmaktadır. Emre Bulut, 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Akademi 35 Buçuk’ta oyunculuk eğitimi alan başarılı oyuncu, sanat yönetmeni olarak da adını duyurmayı başarmıştır.  Emre Bulut, “Kış Güneşi” dizisiyle sektöre adım atmıştır. Icon Talent oyuncusudur.

Atv ekranlarında yayınlanmış olan “Seven Ne Yapmaz” dizisiyle kariyerine devam eden oyuncu daha sonra TRT 1 ekranlarının unutulmaz dizisi “Elimi Bırakma” dizisinde Ferhat Usta’nın oğlu olan Ersoy karakterine hayat vermiştir.

“Kızım”, “Afilli Aşk”, “Hekimoğlu”, “Menajerimi Ara” dizilerinde rol almış olan oyuncu yeni sezonda ise TRT 1 dizilerinden olan “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinde Afşin Alp rolüyle dikkat çekmektedir.

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum