Alparslan Büyük Selçuklu 35 bölüm fragmanı izle TRT Youtube

TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu’nun 35. Bölüm fragmanı dizi severler tarafından araştırılıyor. Alparslan Büyük Selçuklu 35. Bölüm yeni fragmanı izle 7 Kasım seyret TRT 1 Youtube.

Alparslan Büyük Selçuklu 35 bölüm fragmanı izle TRT Youtube
01 Kasım 2022 - 00:14
Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, Pazartesi akşamları yeni bölümleri ile ekranları süslemeye devam ediyor. Yayın hayatına girdiği günden bu yana reyting rekorları kırmayı başaran dizi, izleyiciler adeta ekranlarının başına kilitliyor. Dizinin yayınlanan yeni bölümü biter bitmez de bir sonraki bölüm fragmanı merak konusu olarak internet ortamında araştırılıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu, 31 Ekim tarihinde 34. Bölümüyle dizi severlerle buluştu. Yayınlanan bu son bölümün ardından da 35. Bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu. İşte TRT 1 ekranlarında 7 Kasım Pazartesi günü yayınlanacak olan dizinin yeni bölümü hakkında detaylar.

Alparslan: Büyük Selçuklu 35. Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT1'in izlenme rekorları dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu 35. Bölüm Tanıtım Fragmanı izleyici ile buluştu. Alparslan: Büyük Selçuklu 35. Bölüm Fragman, tanıtım ve güncel gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU 35. BÖLÜM YENİ FRAGMANI

Alparslan: Büyük Selçuklu 35. Yeni Bölümü 7 Kasım 2022 Pazartesi akşamı saat 20:00'da TRT1'de.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum