Alişan Kapaklıkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği nedir?

Son zamanlarda anlattığı hikayelerle dikkatleri üzerine çeken isimlerin başında gelen Alişan Kapaklıkaya, birçok kişi tarafından araştırılıyor. Alişan Kapaklıkaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Alişan Kapaklıkaya hikayeleri nedir? Alişan Kapaklıkaya hayatı ve biyografisi, eşi kimdir, Instagram hesabı nedir, çocukları var mı?

Alişan Kapaklıkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği nedir?
12 Haziran 2022 - 00:44
Katıldığı televizyon programlarında, seminerlerde ya da verdiği eğitimlerde birçok kişi gönlüne dokunan Alişan Kapaklıya, Türkiye’de geniş kitlelere ulaşmayı da başardı. Anlattığı hikayelerle birçok kişiyi duygulandıran Alişan Kapaklıya, özellikle siyah pantolon hikayesini dinleyenleri hüngür hüngür ağlattı.

Son zamanlarda videoları sosyal medyada milyonlar tarafından izlenen ve binlerce kişi tarafından da paylaşılan Kapaklıkaya, yine gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Hitabeti, söylemleri ve mütevazılığı ile de gönüllere dokunmasını bilen Alişan Kapaklıkaya’nın hayatı ve biyografisi internetin en çok araştırılanları arasında da yer alıyor. İşte merakla araştırılan Alişan Kapaklıkaya hakkında merak edilen bilgiler.

ALİŞAN KAPAKLIKAYA KİMDİR?

Alişan Kapaklıkaya, 1963 yılında Eskişehir'de doğan eğitimci, yazar ve konuşmacıdır. Uzun yıllar MEB'de öğretmenlik ve üniversitede öğretim görevliliği yapan yazar, yenilik ve farkındalık arayışlarına girmesi sonucu istifa edip, aile içi iletişim ve eğitim pedagojisi alanındaki çalışmalara yönelmiştir.

Araştırmalarında derinleştikçe bizim türkülerin yabancıların sazıyla söylenemeyeceğini anlamış, öğrendiklerini önce kendi hayatına uygulamış, etkili olduklarını anlayınca da deneyimlerini insanlara aktarmaya başlamıştır.

Öğrenmeyi Öğrenme, Liderlik, Beyni Etkin Kullanma, Aile İçi İletişim, Kendine Güven ve Motivasyon konularında Türkiye'de 79 il, 510 ilçe ve 6 farklı ülkede eğitim ve konferanslar vermiştir.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum