Ali Kırca'nın son hali, görenleri şaşırttı!

Türkiye’nin ünlü haber spikerlerinden biri olan Ali Kırca, yıllar sonra ortaya çıktı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret eden Ali Kırca’nın son halini görenler ise gözlerine inanamadı. Uzun yıllar ekranlarda görünmeyen Kırca’nın bir hayli yaşlandığı görüldü.

Ali Kırca'nın son hali, görenleri şaşırttı!
07 Haziran 2022 - 09:31
Bir dönem ATV’de de görev yapan ünlü haber spikeri Ali Kırca, Show TV’de çalıştığı dönem kasetinin yayınlanması üzerine mesleğine son vermişti. Uzun yıllar ortalarda görünmeyen Kırca, daha sonra asansör boşluğuna düşmesi üzerine bir kez daha gündeme gelen isimlerden biriydi.

Yeni evini görmeye gittiği sırada asansör boşluğuna düşen ve daha sonra sağlığına yeniden kavuşmak için tedavi gören Kırca, uzun zamandır gündeme gelmemişti. Geçtiğimiz gün Fethiye Belediye Başkanı Ali Karaca’yı ziyaret eden Kırca’nın ziyaretten fotoğrafı paylaşıldı.

Aradan geçen uzun yılların, Kırca’yı da yıprattığı görüldü. Ali Kırca’yı görenler ise gözlerine inanamadı. Saçları daha da beyazlayan Ali Kırca’nın oldukça yaşlandığı gözlerden kaçmadı.

ALİM KARACA'YI ZİYARET ETTİ

Ali Kırca'nın gündem olan fotoğrafı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyareti sırasında çekildi. Ali Kırca, Belediye Başkanı Alim Karaca'ya misafirperverliği için teşekkür etti.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, Kırca'nın Türkiye'de haber sunuculuğu denildiğinde akla ilk gelen isimler arasında yer aldığını söyledi.

Kırca'ya nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eden Karaca, "Samimi ziyareti ve sohbetiyle bizleri onurlandırdı" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum