Aleyna Tilki çantasını iç çamaşırı olarak taktı, tepkiler gecikmedi!

Ünlü şarkısı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak çantasını iç çamaşırı olarak takan Tilki, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Bazı takipçileri Aleyna Tilki’ye tepki gösterdi!

Aleyna Tilki çantasını iç çamaşırı olarak taktı, tepkiler gecikmedi!
29 Mayıs 2022 - 23:46
Sosyal paylaşım sitelerini aktif bir şekilde kullanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, bu kez öyle bir fotoğraf paylaştı ki, görenler adeta şaştı kaldı. Twitter’da yazdığı sıra dışı yazılarla görenleri güldüren Tilki, bu kez Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla dikkatleri üzerine çekti.

Aleyna Tilki, paylaştığı fotoğrafta çantasını iç çamaşırı olarak taktı. Fotoğrafı görenler ise adeta şok geçirdi.

Aleyna Tilki, paylaştığı fotoğrafta çantasını iç çamaşırı olarak taktı. Fotoğrafı görenler ise adeta şok geçirdi. Tilki’nin özellikle kadına takipçileri fotoğrafa tepki gösterdi. Bir takipçisi Aleyna Tilki’nin fotoğrafının altına “Bahar candan dan beklenen hareket yine senden geldi bravo” yorumunda bulundu. Bir başka takipçisi ise “Bu ne be unfollow” yorumunda bulundu.

Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki, 28 Mart 2000'de Of, Trabzonlu bir anne ve Konyalı bir babanın kızı olarak Konya'da dünyaya geldi. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla ilk kez televizyonlarda görüldü. Ağustos 2016'da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" adlı parçasında vokal olarak yer aldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum