Ala şarkısı ile gündeme gelen Cansu Kurtçu Kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ala şarkısı ile gündeme gelen Cansu Kurtçu kimdir? Fettah Can’ın eşi Cansu Kurtçu nereli, kaç yaşında? İşte detaylar…

Ala şarkısı ile gündeme gelen Cansu Kurtçu Kimdir, kaç yaşında, nereli?
25 Şubat 2020 - 14:12
Fettah Can'ın eşi Cansu Kurtçu Demet Akalın, Işın Karaca, ve Deniz Seki ile Ala şarkısı için kameralar karşısına geçti. Cansu Kurtçu'nun kim olduğu, bu şarkının ardından merak konusu oldu. Peki Cansu Kurtçu Kimdir? Kaç yaşında? Nereli? işte detaylar..
Şarkıcı Fettahcan ile evli olan Cansu Kurtçu çıkardıkları 'Ala' şarkısından sonra merak edilmeye başlandı. İşte Cansu Kurtçu hakkındaki bilgiler..
CANSU KURTÇU KİMDİR?
Şarkıcı Cansu Kurtçu, 4 Eylül 1984 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Devlet Konservatuarı'nı bıraktıktan sonra prodüktör İskender Paydaş'la tanışma fırsatını yakaladı. İskender Paydaş'ın projelerini tasarlayarak, basın danışmanlığını yürütüyordu. Şarkıcı Fettah Can ile 2014 yılında nikah masasına oturdu.
PRODÜKSİYON ŞİRKETİ KURDU
Kurtçu, bir organizasyon şirketi kurdu. Ardından müzisyen Fettah Can ile de CF Müzik adlı prodüksiyon şirketini kurdu. Kendi şarkılarını ilk kez Gülben Ergen'e verdi. Ergen'e 3 albüm boyunca destek olan şarkıcı, İsmi Sina, Demet Akalın, Murat Boz gibi isimlere de bestelerini verdi. Pınar Aydın ve Fettah Can albümlerinin prodüktörlüğünü yaptı ve piyasaya sürdü.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum